Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Percheziţii de amploare în această dimineaţă la o reţea de interlopi condusă din penitenciar de Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, condamnat la 13 ani de închisoare. Cei nouă locotenenţi ai interlopului colectau taxe de protecţie, fiind implicaţi în evaziune fiscală, proxenetism, furt şi alte infracţiuni cu violenţă.

Acţiunea este desfăşurată de Secţia 15 Poliţie Bucureşti, SPIR şi Serviciul de Investigaţii Criminale.

Sile Cămătaru se află în închisoare, după ce Judecătoria sectorului 4 i-a respins, în 24 noiembrie, cererea de liberare condiţionată în dosarul în care este condamnat la 13 ani de detenţie pentru săvârşirea de fapte cu violenţă, proxenetism, cămătărie şi trafic de persoane.

În aprilie 2008, fraţii Vasile şi Ion Balint (Sile şi Nuţu Cămătaru), mama acestora, precum şi alte rude ale acestora au fost condamnaţi pentru sechestrarea de persoane, înşelăciune şi proxenetism.
Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

! BOZGORU DRACU...ACOLO SA PUTREZEASCA!!

13 decembrie 2011 20:44

NAE ASTA E TARA DE CACAT PASTORITA DE BASINESCU !

13 decembrie 2011 18:41

Adi Va` rog sa` nu mai folositi termenul de LOCOTENENT !! Este dezonorant la adresa celor care au facut scoala/academie militara` si si-au batut capul sa` invete meseria armelor si si-au tocit uniforma in coate si genunchi ca sa` aibe o meserie onorabila` . Nu e cazul sa` fie asociati cu acolitii lui Camataru` tziganu`. Va rog putin respect, domnilor ziaristi de kkt ce santeti !

13 decembrie 2011 17:06

steluta cum adica, asta comunica cu locotenentii lui! pai nu e la inchisoare? atunci ce gardian il ajuta? asta vrem sa vedem! ce politisti-gardieni ajuta astfel de oameni! poate vor sa nu mai fie gardieni, Spania ii asteapta la cules capsuni! asta trebuie sa ne spuna SRI, cine ii ajuta pe interlopi!

13 decembrie 2011 15:06

Getwulf Wow... Ce mutra are...!!! Hun 100%...! Ochii oblici cu pielea inchisa la culoare... Atat timp cat ii avem pe astia nu o sa traim bine.

13 decembrie 2011 14:43

Vasile Braileanu sa i se dea de mancare prin sms.

13 decembrie 2011 14:10

vasile moldovianu Dupa liberare acest individ periculos va mai avea domiciliul in Bucuresti ? Faptul ca hidra asta comunica cu viperele din exterior nu poate fi realizat decat in complicitate cu unul din gardieni. Destabilizarea si anihilarea definitiva a clanurilor de mafioti trebuie sa fie o problema de maxima urgenta a ministrului de interne, ma refer la persoana juridica, si de gloante folosite, fara economie, ale politistilor din politia nationala. Ma face sa cred ca aceste bande criminale de cartier sunt protejate si pentru "succesurile in alegerile ingramadite" din toamna.

13 decembrie 2011 10:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.