Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Privatizarea companiei TAROM a fost întârziată, pentru că operatorul aerian trebuie întâi restructurat, a declarat vineri, şeful Direcţiei Aviaţiei Civile din Ministerul Transporturilor, Cătălin Radu, la un eveniment dedicat aviaţiei civile.

“Ca şi politică, ea (privatizarea – n.r.) a fost întârziată, pentru că noi încercăm să punem în piaţă acţiuni care să aibă o valoare din acest punct de vedere. TAROM trebuie întâi adusă într-o stare în care poate fi profitabil să investeşti şi business planul pus la punct de managementul executiv să poată fi fezabil, pentru ca oamenii să poată veni să investească”, a spus Cătălin Radu.

Planul propus de management propune anul 2015 pentru privatizarea TAROM, pentru a da timp companiei să facă restructurări şi să recâştige poziţia pe piaţă.Integral pe FinanciarulComentarii

ION TAROM A DEVENIT MAI PUTIN RENTABIL PENTRU CA GUVERNAREA PDL-EPRO -BASISTA A DAT LICENTA COMPANIEI DIN UNGARIA WIZZ AIR PENTRU MAI MULTE CURSE DIN ROMANIA DECAT TAROMULUI. ASTA ESTE INTERESUL NATIONAL ROMANESC PENTRU CARE LUCREAZA BOC+BASESCU.

14 septembrie 2013 23:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.