Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primăria Slatina a dărâmat, luni, una dintre vilele lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, construite ilegal în Slatina.

Autorităţile locale au reuşit astfel, în premieră, să demoleze unul dintre imobilele lui Bercea Mondial construite fără autorizaţie, după un proces anevoios câştigat în instanţă.

„Cheltuielile de judecată şi demolare, care se ridică la aproximativ 50.000-60.000 de lei, vor fi achitate de proprietar, iar dacă nu ne va da banii, acest teren va fi scos la vânzare. Mai sunt încă două procese pe rol şi noi sperăm ca anul viitor să mai avem parte de o demolare", a spus Darius Vâlcov, primarul Slatinei. Primăria Slatina a obţinut hotărârea după trei ani de procese.

În iunie 2006, Bercea Mondial a ridicat o construcţie fără autorizaţie, motiv pentru care Primăria Slatina a aplicat o amendă de 100.000 de lei, cu obligaţia de a demola imobilul. Bercea a folosit strategia sa preferată, „suveica", terenul fiind vândut succesiv, pe hârtie, de nu mai puţin de zece ori.
Integral pe Adevărul