Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O maşină SRI, blindată cu aparatură de interceptare, a fost ridicată în această seară de cei de la Serviciul de ridicări auto, chiar de sub geamul biroului primăriţei Lia Olguţa Vasilescu.
Olguta Vasilescu

Maşina ar fi fost parcată ilegal, motiv pentru cei de la RAT Caiova să o ridice. Informaţia vine chiar de la primăriţă, care a postat pe pagina sa de Facebook următorul mesaj: "E prea frumos să ţin pentru mine... Astăzi RAT Craiova şi Poliţia Locală au ridicat o maşină parcată ilegal, în fata primăriei, sub fereastra mea. Şi...Era tixita de tehnică de ascultare... Măi, băieţi, măi... Nu v-am spus că am camera de luat vederi în birou? Vă dau eu caseta... Aşa cevaaaaaa?".


Neoficial, SRI motivează parcarea maşinii într-un loc nepermis ca fiind o acţiune sub acoperire ce ar fi vizat bancomatele din centrul Craiovei.

Integral pe Evenimentul Zilei