Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mii de utilizatori BlackBerry din reţelele Vodafone şi Orange vor primi compensaţii pentru cele câteva zile din această săptămână în care serviciile de internet şi chat nu au fost disponibile.
"Vodafone România anunţă că îşi va compensa toţi utilizatorii BlackBerry care au fost afectaţi de o disfuncţionalitate globală a serviciului, în ultimele zile. Clienţii Blackberry, utilizatori individuali şi companii, vor fi compensaţi cu contravaloarea abonamentului pentru perioada în care serviciul a fost afectat de dificultăţi tehnice", se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Orange a anunţat, pe Facebook, că a luat aceeaşi hotărâre. "În urma incidentului de săptămâna aceasta am decis să compensăm clienţii care deţin abonament BlackBerry cu contravaloarea abonamentului pe perioada nefuncţionării, indiferent dacă situaţia a fost sesizată sau nu Serviciului Clienţi. Compensarea se va aplica automat, atât pentru persoane fizice, cât şi pentru persoane juridice", scrie Orange România pe pagina sa de Facebook.

Mii de posesori ai smartphone-urilor Blackberry din România au avut e-mail-ul blocat şi nu au reuşit să mai folosească serviciile de mesagerie Blackberry sau să navigheze pe net de pe mobil.
Integral pe GândulComentarii

Black Berry Bullshit! Pentru home userul cu BB e o chestiune, pentru business e o tragedie pentru multi. Cine este mai tot timpul plecat pe teren si coordoneaza un business, raspunde la mailuri esentiale, i-a provocat cu siguranta o mare pierdere aceasta problemuta tehnica!

16 octombrie 2011 12:14

Zoloft :))))) Nu despagubesc...ci restituie ceea ce nu au putut oferi; adica un serviciu platit, preplatit ca urmare a abanamentului. Las ca-si fac reclama degeaba..sigur si Blackberry world i-a anuntat ca le da inapoi si asti aau sarit repede ca "despagubesc" Oricum daca nu despagubeau ii luam la intrebari..

15 octombrie 2011 21:14

bb user Foarte buna treaba asta, cu despagubitul. Sper sa se si tina de cuvant.

15 octombrie 2011 17:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.