Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Scandal mare, la Slatina, luni dimineaţă. Unul dintre palatele lui Sandu Anghel, cunoscut sub numele de Bercea Mondialu`este dărȃmat de reprezentantii Primăriei din Slatina. Poliţia a ȋmpȃnzit zona, ȋncă de la primele ore ale dimineţii.

Este vorba despre imobilul de pe strada Pitesti, numerele 110-112. Primăria a obţinut o hotărȃre judecătorească definitivă pivind demolarea uneia dintre locuintele lui Bercea Mondial din Slatina. Casa are o suprafaţa la sol de 365 de metri pătrati şi un teren de aproape 1.200 de metri pătraţi.

Sandu Anghel nu ar trebui să fie supărat. Legal, imobilul este trecut pe numele Oranţa Stoicescu, un interpus al lui Bercea. Acesta a fost obligat de instanţă şi la achitarea cheltuielilor de judecată, ȋn valoare de 50.000 de lei.
Bercea Mondialu` deţine 50 de imobile. Cele mai multe au fost trecute pe numele unor locotenenţi de-ai lui.

Integral pe România LiberăComentarii

Marius De ce nu a preluat-o primaria sa o transforme in gradinita sau cresa? NU era mai bine?

12 decembrie 2011 14:25

SABIN Sa vede si rumunii ce camasa halba are si doua telefoane misto.

12 decembrie 2011 14:08

Petre Nedascalu Si de ce aratați fotografia in locul casei care se dărâmă? Credeați că ne este dor de el? Sau vă este rudă ori partener de afaceri si vreți să plângă cititorii?

12 decembrie 2011 12:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.