Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputatul PSD Toni Grebla spune ca proiectul de exploatare a aurului de la Rosia Montana trebuie sa continue, intrucat aduce avantaje mari, in special oamenilor care locuiesc acolo.

Grebla a declarat pentru Ziare.com ca acestia ar trebui sa protesteze, lucru care nu se intampla, ei fiind primii afectati, nu "bucurestenii" care nu stiu ce e acolo si care "ar trebui sa protesteze intai fata de gropile de gunoi si poluarea din cartierele lor."
Integral pe CotidianulComentarii

Kover Gavrilă Gropile pot fi ocolite dar o altă năpastă a căzut pe capul bucureştenilor. Ne mănâncă câinii! Jos cu jucătorii de pe piaţa de câini! ONG-urile canine de pe primele trei locuri să fie interzise! Cei care apără câinii să fie daţi în judecată ca teroriştii din revoluţie în frunte cu principalul vinovat de legea criminală care a populat capitala cu câini în loc de oameni. Avem situaţia prevăzută după un război nuclear în care oamenii sunt mâncaţi de câinii care rezistă la radiaţii de până la 1000 de roentgen! Măsuri aspre contra teroriştilor!

4 septembrie 2013 22:21

teo Tovarase Grebla ! Rosia Montana este a Romaniei nu numai a celor din acesta localitate.Cand dupa aur umbla si extraterestri,noi il dam gratis unor jidani din Canada ??

3 septembrie 2013 17:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.