Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Rovana Plumb, preşedinte al Organizaţiei de femei social-democrate, l-a rugat vineri pe premier ca pe lista candidaţilor eligibili pentru europarlamentare să se regăsească Daciana Sârbu, Corina Creţu şi Viorica Dăncilă.

Răspunsul lui Ponta a fost că toate cele cinci femei europarlamentare din partea PSD care îşi desfăşoară în prezent activitatea în Parlamentul European sunt foarte bune în activitatea lor.

Un sondaj recent realizat de Centrul de Studii şi Cercetări Infopolitic (CSCI) a arătat că dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Parlamentul European, PSD ar câştiga cele mai multe voturi.

Astfel, candidaţii social-democraţia ar fi votaţi de 40% din români. Pe locurile următoare în preferinţele celor chestionaţi se situează candidaţii liberali cu 21% şi cei ai PDL cu 17%.Integral pe Adevărul