Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Petre Şandru este numit în funcţia de Market Operations Director pentru România si Moldova, o poziţie creată în noua structură a Regiunii Europa de Sud-Est din cadrul Companiei Coca-Cola. Petre Şandru va prelua responsabilităţile noii funcţii începând cu 1 septembrie, arată un comunicat al companiei.

Noua poziţie a lui Petre Şandru survine în urma reorganizării, începând cu 1 august, a Central Southern Europe (CSE) Business Unit, prin trecerea de la cinci regiuni la patru, fiecare dintre acestea reflectând regiunile recent anunţate ale Coca-Cola Hellenic.

În noua sa funcţie, Petre Şandru va fi responsabil de întreaga activitate a Companiei Coca-Cola din România şi Moldova şi îi va raporta direct lui Vikas Chawla – Franchise Operations Director pentru Regiunea Europa de Sud-Est, numit în această funcţie începând cu 1 octombrie.

În aria de responsabilitate a lui Petre Şandru vor fi gestionarea în parteneriat cu îmbuteliatorii a operaţiunilor comerciale şi dezvoltarea strategiilor de optimizare a vânzărilor si profitabilităţii, coordonarea procesului de planificare pe termen mediu şi lung din fiecare ţară, precum şi definirea şi implementarea strategiilor de marketing şi comunicare pentru cele două ţări.

”Există două aspecte foarte importante în contextul economic actual din Europa Centrala şi de Est,şi implicit, şi în Romania de care voi ţine cont în noua poziţie. Primul este relevanţa produselor şi a strategiei aplicate pentru consumatori, într-un efort de a ajunge cât mai aproape de necesităţile şi valorile acestora. De asemenea, mă voi preocupa de creşterea nivelului de ataşament al echipei faţă de valorile şi mărcile companiei”, a declarat Petre Şandru după numirea în noua poziţie.

Cu o experienţă de 8 ani în cadrul Companiei Coca-Cola, el a fost responsabil până în prezent de activităţile comerciale din patru ţări din regiune: România, Moldova, Bulgaria şi Albania. Înainte de a se alătura Companiei Coca-Cola, Petre a lucrat timp de 8 ani pentru JT International/RJ Reynolds, unde a ocupat diferite poziţii ce includ vânzări, trade marketing, marketing, logistică şi achiziţii.

De-a lungul experienţei sale profesionale în sectorul FMCG, Petre Sandru a dovedit calităţi excepţionale de lider, cunoştinţe solide şi o înţelegere fidelă a domeniului. Petre este pasionat de fotografie, networking şi sporturi - ski, scuba diving şi tenis.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.