Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Petrolul Ploieşti a pierdut categoric prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, în faţa clubului Swansea, scor 5-1. Evoluaţia lupilor galbeni nu a fost trecută cu vederea nici de presa britanică, potrivit Mediafax. Câteva dintre primele reacţii ridiculizează Petrolul, însă laudă reuşita lui Grozav.

"Unii fani ai lui Swansea au venit târziu, surprinşi de ora de start (n.r. - ora locală 19.05). Nu au fost singurii: adversarii au început să joace abia la 7.30, când primiseră deja trei goluri şi practic această confruntare din play-off-ul Ligii Europa era terminată înainte de manşa secundă, de joia viitoare. Antrenorul Petrolului, Cosmin Contra, a dat echipei sale cinci la sută şanse de a trece de play-off, dar el este renumit pentru latura sa optimistă. Ciudat este că golul serii a venit de la români, după 87 de minute de joc, când Gheorghe Grozav l-a învins pe Michel Vorm cu o foarfecă spectaculoasă", notează The Guardian, care menţionează că Swansea "a zdrobit" Petrolul.

Daily Express scrie că Swansea a avut "o prestaţie de cinci stele" şi că Grozav a înscris târziu un gol "de consolare".

Daily Mirror consideră că "Swansea este aproape sigur în grupele Ligii Europa, după succesul clar din prima manşă a play-off-ului" şi că Gheorghe Grozav a fost autorul unui "spectaculos gol de consolare".

Formaţia Petrolul Ploieşti a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 5-1 (3-0), de echipa galeză Swansea, într-un meci din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa.

Golurile au fost marcate de Routledge '14, '25, Michu '22, Bony '59, Pozuelo '70 pentru gazde, respectiv Grozav '87 pentru oaspeţi.

Meciul retur va avea loc în 29 august, la Ploieşti.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.