Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Un imigrant român le-a oferit o explicaţie bizară carabinierilor italieni care l-au surprins în timp ce încerca să o agreseze sexual pe o conaţională, prezentându-le un aparat pe care l-a numit o "maşină a timpului" ce i-ar demonstra nevinovăţia, bărbatul fiind supus unei expertize psihiatrice, informează Mediafax.

Vineri după-amiază, în Roma, o româncă în vârstă de 33 de ani a sunat la numărul de urgenţe afirmând că un conaţional pe care nu îl cunoaşte a interpelat-o şi încearcă să o agreseze sexual.

Carabimierii au sosit în scurt timp şi au observat că un român începuse să o agreseze pe femeia care solicitase ajutor, într-o staţie de autobuz din capitala Italiei.

Românul, în vârstă de 39 de ani, a fost imobilizat şi reţinut pentru tentativă de agresiune sexuală.

Însă carabinierii au rămas uimiţi de explicaţia bizară a românului. În buzunarul acestuia a fost găsit un aparat din care ieşeau multe fire, iar suspectul a declarat: "Aceasta este o maşină a timpului. Voi da timpul înapoi şi vom vedea ce s-a întâmplat de fapt".

Potrivit paginii online a agenţiei Adnkronos, românul a fost prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă, iar judecătorul a dispus ca bărbatul să fie supus unei expertize psihiatrice.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.