Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Premierul Ponta a catalogat, vineri, drept revoltător faptul că preşedintele Băsescu a avut "nesimţirea" ca, după ce "i-a făcut dosar penal", să-l sune pe medicul Brădişteanu şi să-l roage să meargă în Turcia să-l consulte pe Florin Cioabă, relatează Mediafax.

Ponta a spus într-o conferinţă de presă la Suceava că statul român intervine în cazul unui cetăţean român aflat într-o situaţie cu totul specială în afara ţării.

Citeşte şi Ce spune Corlăţean despre Băsescu, Cioabă şi Brădişteanu

"Dacă e vorba de un cetăţean român aflat într-o situaţie specială, copii, cazuri cu totul speciale, statul român, atât cât putem să ne permitem, nu putem foarte des, sigur că, pe cheltuiala statului român, intervenim în situaţii cu totul şi cu totul speciale", a spus Ponta.

El a arătat că în cazul lui Florin Cioabă familia plăteşte, iar medicul Şerban Brădişteanu a plecat în Turcia pe banii familiei.

"Mă bucur că doctorul Brădişteanu nu are termen la tribunal, că i-a făcut Băsescu dosar. Deci, Băsescu i-a făcut dosar penal şi acum l-a rugat să meargă în Turcia şi mă bucur că nu are termen la tribunal, că nu putea să meargă doctorul Brădişteanu, pentru că trebuia să se ducă la tribunal, unde i-a făcut Băsescu dosar. Apropos de ticăloşie şi de tupeu, după ce-i faci dosar penal unuia dintre cei mai buni medici din România, mai ai şi nesimţirea să-l suni la telefon să-l rogi să ajute pe cineva", a spus Ponta.

Citeşte şi Ministerul Sănătăţii a ţinut legătura cu familia lui Florin Cioabă

El a arătat că din banii statului român se plătesc doar cazuri cu totul şi cu totul excepţionale, cum a fost necazul din Muntenegru.

"Eu m-aş fi aşteptat ca preşedintele ţării să se preocupe atunci când am avut accidentul din Muntenegru. Nu l-a interesat, l-a durut în cot. Anul trecut, când a fost cu copiii din Suceava, nu l-a interesat, n-a sunat pe nimeni, însă revoltător este faptul că după ce domnul Băsescu i-a făcut dosar penal doctorului Brădişteanu a avut curajul să-l sune la telefon. Este tipic pentru personalitatea domnului preşedinte", a mai spus Ponta.

Medicul Şerban Brădişteanu a declarat, joi, că Florin Cioabă nu are o leziune cerebrală ireversibilă, dar starea lui este gravă, circulaţia spre creier a fost afectată din cauza infarctului, capacitatea de contracţie a inimii este redusă şi sunt afectaţi rinichii, având nevoie de suport renal.

Citeşte şi Brădişteanu: Băsescu m-a rugat să merg în Turcia să-l consult pe Cioabă

Şerban Brădişteanu a spus, pe Aeroportul "Henri Coandă", la revenirea în ţară după ce a fost în Antalya pentru a-l evalua pe autointitulatul rege al romilor, Florin Cioabă, că în prezent se vorbeşte despre şansele acestuia de a rămâne în viaţă, starea lui fiind gravă.

Întrebat cine l-a solicitat să meargă în Turcia pentru a-l evalua pe Florin Cioabă, medicul Şerban Brădişteanu a spus că rugămintea a venit din partea preşedintelui Traian Băsescu.

"Preşedintele Traian Băsescu m-a rugat, dacă vreau şi pot, să fac această vizită medicală, împreună cu anestezista mea, pentru a aprecia ce este mai bine de făcut pentru un om, până la urmă", a spus Brădişteanu.

Întrebat cine a suportat costurile, Brădişteanu a spus că toate cheltuielile au fost suportate de familia lui Florin Cioabă.

Integral pe România LiberăComentarii

MAI PONTA MAI, NU CREDEAM CA ESTI ATAT DE CRETIN MAI. OR AI FOST NASCUT INAINTE DE TERMEN, ORI ESTI ALTERAT PSIHIC MAAAI. ROMANIA A AJUNS, DATORITA TIE SI LUI KKRAU, O TARA DE KKT !!!!!

17 august 2013 16:46

teo Mai Victoras ! Cap ai,minte ce-ti mai trebuie ? De ce confunzi un act umanitar cu un act politic ? Daca tu ai fi fost in locul lui Cioaba tot asa ai fi reactionat ?

17 august 2013 16:01

socialistu lefter Cioaba NU ESTE in niciun fel de relatie cu Base. Familia lui l-a rugat pe Base sa intervina - semn ca nu are pic de incredere in "reprezentantii" lor (Paun si Voicu) - dar nici in Premier. Asta i-a enervat pe Mitoman si pe varani. Nesimtirea este a Plagiatorului, care, in loc sa isi vada de probleme si SA GUVERNEZE CEVA, naste rahaturi de discutii aiurea. Cit timp stirea a rasuflat de la Bradisteanu sid e ea s-a ocupat DOAR varanii, e clar ca Base nu a cautat vreo lovitura mediatica in mai stiu eu ce "campanie". Un ultim lucru, Cretinului Vesel: Base nu a interveni pt propria familie, ci pt un cetatean roman! Nu a cheltuit un cent de la Buget si nu a aparut pe la Haznale sa acuze Guvernul ca nu are grija de xcetatenii romani, care le da o caruta de bani. Asa ca cel cu limbaj de mahala e tot Cretinul! Bine ca ii trage o smetie "agramata", tocmai de la Bruxelles. Ca Udrea il face de doua parale de cite ori il prinde...

17 august 2013 8:01

Pute Tiganii au bani si sunt solidari ,asa ca il inteleg.Ei regii inre ei asa se au bine,ce naiba ca nu era vorba de regele Mihai,un neica nimeni ci ditamai rege -bulibasa ,dala de da cocosei.

16 august 2013 21:28

Pai da Acilea e vorba de relatii de cumetrie. Nasu' ajuta finu'

16 august 2013 18:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.