Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Andreea Paul Vass, consilierul premierului Emil Boc, a declarat sâmbătă că, inclusiv preşedintele Traian Băsescu are nevoie să se deschidă puţin asupra a ceea ce înseamnă perspectiva privind viitorul politicii româneşti, arătând că nu mai poate fi o clasă politică în care decid 90% bărbaţii şi 10% femeile, conform Mediafax.

Suflina Barbu, preşedintele Organizaţiei de Femei a PDL, a spus că OFPDL trebuie să devină atât de puternică încât să dea un candidat femeie pentru funcţia de preşedinte al României, sau pentru funcţia de premier.

„Definiţia discriminării este dată de răspunsul la întrebarea: Este România pregătită să aibă o doamnă preşedinte, prim-ministru sau ministru? De câte ori apare răspunsul „nu ştiu” aceea este definiţia discriminării. Iar dacă răspunsul este „nu”, atunci discriminarea atinge cote inadmisibile”, a declarat consilierul premierului.

„Chiar şi Traian Băsescu, preşedintele nostru drag, are nevoie să-şi deschidă puţin asupra a tot ceea ce înseamnă perspective asupra viitorului politicii româneşti. Nu mai putem fi o clasă politică în care decid 90% din bărbaţi şi 10% din femei, aşa cum este cazul în Parlamentul României”, a adăugat Vass.

Vass a făcut această afirmaţie înainte de Convenţia Naţională a Organizaţiei de Femei a PDL, unde va fi ales preşedintele organizaţiei.

Singura persoană care candidează pentru această funcţie este Sulfina Barbu.


Comentarii

@MIHAI Unde o vrei? :)))))))))))))))

15 februarie 2013 10:24

ion de romania HAHAHAHAHAHA! A mai aparut si idioata asta! Li se pare ca romanii au juitat? Cum indraznesc sa scoata capetele alea tampite? Lingusitoarea asta! Nerusinata! Se viseaza presedinta alaturi de udrea? Da, poate fi si o femeie, dar nu toata lumea are o Hillary Clinton, sau o Condoleeza Rice! Darmite o Margaret Thatcher! HA,HA, HU, HUUUUU! HUUOOOOOOOOO! Stati acasa tzatzelor ca ne-ati distrus tara!

15 februarie 2013 10:22

Louis Vuton Adica : Sunteti pregatiti sa fiti condusi de matroana Udrea ? Tuvan gura de golance! La bordel e locul vostru!

7 februarie 2012 11:59

MIHAI DA O VREAU.ESTE MAI BUNA CA TOTI.PONTA ANTONESCU NU AU FACUT NIMIOC IN VIATA LOR.CRIN ESTE CEL MAI BINE PLATIT DIN LUME .NU SE DUCE LA SERVICIU DAR I-A BANI.RUSINE !E PROFU DE RECREATIE. PROFE3SIONAL II BATE PE TOTI.

31 ianuarie 2012 9:53

inte Daca ar fi sa fie aleasa acum,intrebarea ar fi:Romania ar putea sa aiba o curva presedinte?Raspunsu ar fi simplu:Romania are o curva presedinte,chiar daca curva ii mascul.

16 octombrie 2011 16:23

maria Da, Romania poate fi condusa de o doamna presedinte, dar trebuie s-o gasim pentru ca femeile care la ora actuala sunt in politica nu sunt doamne...

16 octombrie 2011 14:30

dream DA DRAGA, ESTE PREGATITA SA AIBA. DAR NU O COCOTA CA TINE, UDREA SI EBA. NU TE FLATA SINGURA. TU NU ESTI BUNA NU PT CA ESTI FEMEIE CI PT CA ESTI SUPERIFICIALA, VORBESTI MULT SI NU SPUI NIMIC, NU AI SUBSTANTA, ESTI LINGUSITOARE SI NU AI COLOANA VERTEBRALA SI MULTE ALTE LIPSURI INACCEPTABILE PT O FUNCTIE DE CONDUCERE.

16 octombrie 2011 11:55

dany cam multi misogini pe aici!!si ,ca sa-i raspundem pdl-imbistei asteia rapanoase si pupincuriste de Andreea Vass,mai numita si D-bna cu cap de Lemn:Romania poate fii condusa si de femei ,desigur,insa nu de vreuna din rapandulele care au facut cariera facand felatie din PDL!!adunarura de prostituate portocalii sunt,dupa cum se poate observa chiar si pe acest forum,una din sursele misoginismului romanesc,pt. ca in momentul cand o sifilitica fara nici o calitate spirituala sau morala ca Udrea,EBA,Anastase,Sulfina Barbu,Boagiu etc etc deschide ratul ,creeaza automat o stare de animozitate

16 octombrie 2011 11:01

rxctps Cinstitit vorbind,de cate ori auz vreo cucoana din astea de se dau 'telectualo-inteligente emitand ceea ce cred ele ca ar fi drept judecata de valoare am impresia ca tipa respectiva nu prea s-a realizat ca femeie.Si nu ma refer neaparat la cratita la care unii obisnuiesc sa indemne "gospodinele".

16 octombrie 2011 8:25

sara cine vass si udrea ?femei fara bun simpt nu imi plac aceste caricaturi

15 octombrie 2011 21:26

ionel Femeile ar trebuisa stea la cratita si sa lase politica pe mana barbatilor pentru ca femeile aduc numai necazuri,razboaie. Nu e pentru ele politica.

15 octombrie 2011 20:38

John Doe DAR ESTE VREO DOAMNA PREGATITA SA DEVINA PRESEDINTA A ROMANIEI ?? si nu vorbesc de intentii, ci de pregatire in sine... asta e intrebarea corecta, doamna...

15 octombrie 2011 20:25

ionica asta e o scorpie ,atita rautate si atita venin are nenorocita in ea ,sa ne fereasca dumnezeu de asa o nenorocita ca asta cu rautatea si cu prostia ei ne v-a distruge in masa --un om mai rau ca nenorocita asta nu am vazut,tremura de rautate

15 octombrie 2011 19:13

bolinda Proasta asta,daca nu era,acum boc a inventat-o.N-am crezut ca blondele sunt proaste,da asta depaseste prostia cu viteza sunetului.Mai proasta,cred ca nu se poate.(in afara de eba care este fata lu tata si nu se pune)

15 octombrie 2011 17:58

val Asta este una din temele false ale PDL. La ora actuala prin sistemul de vot individual oricine poate ajunge in ce functie candideaza. Daca nu este ales inseamna ca altul este mai bun. Tov Vass doreste o discriminare pozitiva ca femeile indiferent de capacitate prestanta sa aiba 50% functii peste tot. Daca au capacitate intelectuala si nu la pat atunci au toate sansele sa promoveze. Probabil dinsa este suparata ca nu are multa trecere la Javra Ordinara, sau mai bine zis cita ar vrea ea sa aiba, Udrea ii ia fata. Sa roiti in jurul lui Bashinescu, sa traiti bine

15 octombrie 2011 17:39

MARIA Andreea Paul Vass=FEMEIA CE-AR FACE TOT A.I. SA AJUNGA SUS IN CONDUCEREA ROMANIEI ACTUALE; IAR DACA VINE ASTA LA CONDUCERE, FERITI-VA OAMENI BUNI.......ATUNCI VA VETI CATARA IN COPACI PE POST DE "MICSUNELE"....OPRITI CIUMA!

15 octombrie 2011 17:27

pista Am pizdit economia,de ce sa mai pizdim si presidentia,cucoana vache?

15 octombrie 2011 16:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.