Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

"Care-i treaba preşedintelui? Bona mea. S-o verifice (dacă este în legalitate - n.r.). Dacă el se pune la nivelul bonei mele şi al unui extremist maghiar înseamnă că influenţa revenirii doamnei Udrea e extrem de negativă. Avem nevoie de un preşedinte care să se comporte ca un preşedinte. Indiferent ce vor face preşedintele şi doamna Udrea, eu vreau să-mi păstrez funcţia de prim ministru şi să o respect. Sunt mânhit dacă preşedintele se coboară la nivelul bonei mele şi a lui Vona Gabor"

"M-am întâlnit cu domnul Silaghi. Rămâne în continuare propunerea USL pentru Ministerul Transporturilor. Nu a fost respins de domnul preşedinte. Dacă o respinge, facem a doua propunere, pe care Curtea Constituţională spune că nu o mai poate refuza. Constituţia spune că preşedintele trebuie să numească un ministru, la propunerea mea, în maximum 45 de zile. Nu ne-am gândit la o variantă de rezervă. Probabil o să facem o propunere în aceeaşi seară. Probabil preşedintele îi face încă un dosar domnului Silaghi în timpul ăsta. Nu pot decât să mă bazez pe modul de lucru al autorului. Nu am discutat cu Crin despre o listă scurtă, dacă e respins domnul Silaghi. Ne vom vedea atunci imediat şi vom face altă propunere"

"Am plecat cu familia în America. Am anunţat în urmă cu două luni. Am fost într-un loc în care aveam telefonul închis şi nu am citit presa. Anul trecut nu am avut concediu."

"Să aud că preşedintele întreabă de bona mea înseamnă că are o problemă. Ca un preşedinte de ţară să se ocupe de bonă este ceva ridicol. Domnul preşedinte e la nivelul bonei şi a liderului Jobbik. Avem nevoie de un preşedinte care să se comporte la nivelul unui preşedinte."

"Preşedintele stă la Neptun pe banii dvs. Eu nu am folosit niciun ban public. Atacul a venit de la doamna Udrea. "

"Băsescu minte în legătură cu CSAT. A convocat şedinţa ca să arate că sunt plecat în vacanţă.Să faci CSAT în care să nu rezolvi nimic îmi se pare de mintea copiilor. Noi am cerut în scris la prima şedinţă ordinară din septembrie să fie înscrisă pe ordinea de zi şi această discuţie. CFR Marfă a fost de trei ori în CSAT. Dacă continuăm în ritmul asta, aştept să plece preşedintele şi când se urcă în avion eu convoc CSAT, că sunt vicepreşedinte. Să ai un preşedinte atât de neserios e greu de crezut."

"Comunicatele de la Administraţia prezidenţială sunt de o mitocănie. Circul de la Cotroceni ajunge mai joasă decât zona manelelor."