Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Doi bărbaţi, tată şi fiu, au fost găsiţi în viaţă în jungla din Vietnam, la 40 de ani după ce fuseseră daţi dispăruţi, în timpul războiului cu Statele Unite, informează Mediafax.

Ho Van Thanh, în vârstă de 82 de ani, şi fiul lui, Ho Van Lang, în vârstă de 41 de ani, şi-au părăsit locuinţa în urmă cu 40 de ani, după ce rudele lor au fost ucise într-un raid aerian.

Cei doi au fost găsiţi miercuri, de localnici, în timp ce căutau lemne de foc în jungla vietnameză, în zona Tay Tra din districtul Quang Ngai. Autorităţile au confirmat că cei doi sunt Ho Van Thanh, în vârstă de 82 de ani, şi fiul său, Ho Van Lang, în vârstă de 41 de ani.

La vârsta de 42 de ani, Ho Van Thanh a părăsit, în urmă cu patru decenii, satul Tra Kem, după ce soţia şi doi fii au murit într-un raid aerian. În stare de şoc, bărbatul şi-a luat singurul copil rămas în viaţă, un băieţel de un an, şi a fugit în junglă.

Cei doi au supravieţuit patru decenii în junglă, mâncând fructe şi porumb. Ei aveau haine făcute din frunze şi locuiau într-o colibă amplasată într-un copac, la înălţimea de cinci metri deasupra solului. Cei doi au fost observaţi de localnici, au părut ciudaţi, astfel că au fost alertate autorităţile. Bătrânul vorbeşte incoerent dialectul local, cor, iar fiul lui ştie doar câteva cuvinte.

Integral pe România LiberăComentarii

Alt Paraipan Prin anii 63-65, in Politehnica bucuresteana, am avut colegi vietnamezi mai mari ca mine cu 10-12 ani. Ne povesteau grozaviile razboiului facute de americani in Vietnam. Ei erai copii pe acele vremuri. Niste criminali de rang mare, asta au fost americanii in Vietnam si in alte locuri din lume.

9 august 2013 7:05

Paraipan Au bombardat rafinariile de la Ploiesti pentru ca asigurau carburant pentru masina de razboi germana! Cat despre atrocitatile din Vietnam ar fi bine sa te interesezi inainte de a vorbi.

9 august 2013 1:55

computerland SA-i mai spuna Obama lui Putin ca priveste probleme nu stiu cum. America oare cand va da seama pentru atrocitatile comise pe mapamond sub masca apararii democratiei??? "Jandarmul mondial" o s-o cam ia peste degete dupa cum se vede. Cum sa ierte Vietnamul aberatiile utopice ale americanilor in istorie??? Si noua ne-au bombardat Ploiestiul distrugand rafinariile si tot ce era mai important, in al doilea razboi mondial, maimutzele astea americane, cand eram deja intr-o postura ultradelicata. Acum le ling conducatorii nostri talpile. Cica sunt salvatori. Salvatorii cui????

9 august 2013 0:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.