Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul delegat pentru Infrastructură, Dan Şova, apreciază că afirmaţiile Ancăi Boagiu "sunt de stand up comedy, din categoria neuronul singuratic", după ce fostul şef de la Transporturi l-a acuzat pe demnitar că ascunde contractul cu Bechtel.

"Afirmaţiile doamnei Boagiu sunt de stand-up comedy, din categoria neuronul singuratic. (...) Eu am venit să caut contractul, nu pe vremea mea a dispărut, eu sunt detectivul în acest caz, eu caut contractul", a declarat ministrul delegat pentru Infrastructură, Dan Şova, miercuri, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

Totodată, Şova a precizat că sarcina căutării contractului a revenit acum Coprului de control al Guvernului, iar dacă actul nu se va găsi până pe 30 august, atunci se va adresa Parchetului.

"Şi noi ne vom adresa Parchetului, dacă instituţiile în cazul cărora ar fi trebuit să fie acest contract, şi mă refer la Ministerul Transporturilor şi CNADNR, nu-l vor găsi finalmente, unde ar fi trebuit să fie contractul nu-l vor găsi. Eu le-am dat termen până pe 30 august. Dacă nu-l vor găsi până atunci, eu mă voi adresa Parchetului", a adăugat Şova, la Antena 3.

"Noi contractul îl avem, nu se pune problema pierderii lui, nu avem acel original pe care sunt obligaţi să aplicăm ştampila nesecret, pentru a-l putea face public", a explicat Dan Şova.

Prim-vicepreşedintele PDL Anca Boagiu a anunţat, miercuri, că a depus o plângere penală împotriva ministrului Dan Şova, acuzându-l pe acesta de o "acţiune suspectă de ascundere" a contractului semnat în 2003 între Guvernul Adrian Năstase şi firma Bechtel.

În replică, ministrul Şova a spus că speră ca Anca Boagiu să nu fi depus plângere la Parchet cum că el ar ascunde contractul, pentru că, în acest caz, ar fi denunţ calomnios şi atunci va depune, la rândul său, plângere împotriva ei.

Construcţia tronsonului Braşov - Borş al Autostrăzii Transilvania a început în 2004, în baza unui contract cu o valoare de 2,2 milioane de euro, încheiat cu compania Bechtel.


Comentarii

@SIMI Simi, ce nu crezi tu in declaratia dnei Boagiu? Tu chiar crezi ca "s-a pierdut contractul pe care dl Sova il cauta"? Cine minte, Simi? (pun pariu ca este un pseudonim de moment, te recunosc dupa majusculele pe acre le folosesti in toate textele tale anti-base si pro-usl!)

8 august 2013 8:50

socialistu lefter Higodia asta mincinoasa este si el din "categoria Mitomanul". "Cauta contractul"? Pina la el, contractul a ecxistat, a fost acolo, nu a fost nevoie de "detectivi". Nici macar Silaghi, fost si viitor ministru, nu s-a plins ca a disparut un contract "secret"! Hai sa ridem, daca e "comedie stand-up" - cind Justitia va lua act de "cautarea" ministrului Sova. Ce imi pare rau e ca, in lco sa faca "mia de km de autrostrazi" asa cum a promis, el va da din nou vina pe "pdl" si pe Boagiu, care nu-l lasa sa isi vada de treaba... "Şova a precizat că sarcina căutării contractului a revenit acum Coprului de control al Guvernului, iar dacă actul nu se va găsi până pe 30 august, atunci se va adresa Parchetului" Daca actualul Corp de Control va lucra ca pe timpul Mitomanului, e clar ca nu va gasi nimic! Mai ales, pun pariu ca nu il va cauta pe Sova prin buzunare... Intrebarea care se pune este: cel care tinea arhiva, chiar vrea sa puna circa sa il apere pe Sova? Sau e deja prin Bermude, cu valiza plina de bani?...

8 august 2013 8:48

SIMI BOAGIU ESTE TOT O LEPRA CA SI SEFUL EI . LA CE POTI SA TE ASTEPTI ?HOTUL STRIGA HOTU. BOUAGIU ARE IMPRESIA CA O MAI CREDE CINEVA INTREG LA MINTE. PUPINCURISTII BASISTI POATE O CRED .

7 august 2013 23:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.