Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

"Sunt aici pentru că trebuie tras un semnal de alarmă în ceea priveşte bunele practici de guvernare.Ceea ce se întâmplă pe autostrada Arad-Nădlac, emblema neputinţei şi o proastă guvernare", a spus preşedintele.


Comentarii

mare-i gradina Cei mai multi km de autostrazi s-au construit in timpul PDL-ului, cu toata criza. Cele mai mari tunuri le-a dat psd-ul, in frunte cu infrcatorul nascase, care a pus economia pe butuci pentru cateva zeci de ani. Uniunea sutilor si lotrilor are hoti, incompetenti si propagandisti care sa acopere furturile, cresterea somajului, a preturilor, saracirea reala a populatiei.

7 august 2013 15:35

leon Dar cum a fost guvernarea Basescu+Boc? Cea mai proasta si cei mai mari hoti si incompetenti din istoria Romaniei de la Burebista pana azi.

7 august 2013 14:52

ge Ce te poti astepta de la un asemenea specimen ,precum Basescu, lipsit de cel mai elementar bun simt Elstie numai sa critice , sa dea sfaturi, sa jigneasca, sa imprastie murdarie in jurul lui. Realizarile lui: a inchis spitale, a micsorat salariile si pensiile, a marit TVA la 24 % (multe tari din Europa au la alimente 5%).Nerusinarea lui intrece orice masura.

7 august 2013 14:40

Prodan Nicolae George, adu-ti aminte de reparatia A1 Bucuresti-Pitesti si de tot ce a "facut" si cum a "facut" acest netrebnic dar, un adevarat om politic, adica o MARE CURVA!

7 august 2013 13:16

george OMUL asta este IMPOSTORUL impostorilor !! Cat TIPEU poti sa ai , cata BUCA GROSA poti aveaa , ca sa vorbesti despre AUTOSTRAZI si DRUMURI , cand TU fost MINISTRU de vreo 6 ori nu ai construit NICI UN METRU de AUTOSTRADA !!! RUSINE ROMANIM PT. VOTUL VS. !!!!!!

7 august 2013 13:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.