Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Anchetatorii iau în calcul o nouă ipoteză în ceea ce privește controversata dispariție a lui Corduț Marta, fostul șef de cabinet al lui Sorin Blejnar, potrivit România TV.
Codrut Marta

Astfel, oamenii legii anchetează ipoteza potrivit căreia Codruț Marta ar fi împrumutat o sumă mare de bani unui cunoscut om de afaceri, cu care acesta şi-ar fi deschis o televiziune în România.

Potrivit surselor citate de România TV, momentul în care Codruţ Marta s-a dus să-şi recupereze datoria a fost practic şi momentul din care nu a mai fost văzut.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

PULA CALULUI Marta NU a fugit nicaieri. MARTA a fost LICHIDAT de cineva profesionist. Nu va fi gasit niciodata!

24 decembrie 2016 23:20

re Ce zice biblia in acest caz? procurorii DNA au incercat si mersul cu biblia , precum au facut-o la referendum , sau poate vor nascoci alte metode mai moderne sa-l prinda pe acest fugar. (Nu) mai avem deloc incredere in imaginatia si capacitatea procurorilor DNA, de a-i prinde pe adevaratii hoti.

5 august 2013 14:04

kiorul cu ce brasoave vine "excrementul zilei",de parca nu stie o tara-ntreaga ca a fost din tara de Macac dupa modelul Hayssam sau lichidat de oamenii aceluiasi Macac ca sa nu ajunga publice ticalosiile si infractiunile savarsite la ordinul lui si cu sprijinul securistilor de la SRI sub obladuirea liftelor de la DNA si Politie!

4 august 2013 22:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.