Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Spitalul Batei Balş trebuie să pună la dispoziţia familiei actele din dosarul medical al actorului. Acesta a murit la începutul lunii ianuarie 2010, în urma unor complicaţii la plămâni, după ce ar fi contractat virusul AH1N1 sau “gripa porcină”.

Familia Tecuceanu este aproape de a afla adevărul despre moartea lui Toni Tecuceanu, fostul actor de la Cronica Cârcotaşilor. Tribunalul Bucureşti a dat o primă sentinţă pe 7 decembrie împotriva Spitalul Matei Balş. “Admite acţiunea faţă de pârâtul I.N.B.I. “Prof.Dr.Matei Balş”. Obligă pârâtul I.N.B.I. “Prof.Dr.Matei Bals” la comunicarea în scris către reclamanţi a informaţiilor solicitate prin cererea înregistrată de pârât sub nr.335/18.01.2010, respectiv a dosarului medical complet al defunctului Tecuceanu Aurelian Antonio, precum şi a celor referitoare la starea de carantina şi la cauzele ei. Cu recurs în 15 zile de la comunicare”, se arată în decizia pronunţată de Tribunalul Bucureşti.
Integral pe Adevărul