Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vicepreședintele PDL Raluca Turcan a declarat, joi, privind posibila absență a lui Victor Ponta din ședința CSAT de vineri, că premierul se pricepe să fugă de răspundere, potrivit Mediafax.

"Nu vreau să cred că a fost un gest politic calculat pentru a ascunde sub preş problema privatizării CFR Marfă. La modul în care Victor Ponta se pricepe să scape de răspundere şi să fugă de răspundere nu ar fi o mirare ca, după ceva timp, să ne trezim că domnul Ponta dă vina pe domnul Oprea în privinţa finalizării contractului de privatizare", a spus Turcan.Integral pe CotidianulComentarii

USA VORBESTE UNA DI PROASTLE LUI BASESCU. DE CE A MAI CONVOCAT CSAT-UL DACA EXISTA DEJA O HOTARARE? BABUINUL BASESCU SPUNEA CA NU EXISTA ,CA CSAT-UL NU SE OCUPA CU PRIVATIZARILE. SI CAND A AFLAT CA PONTA A PLECAT LA MIAMI A CONVOCAT PENTRU A DOUA ZI CSAT-UL.ASTA NU ESTE O NESERIOZITATE A BABUINULUI? ASA CA PROASTA SATULUI COTROCENI ,NU PONTA A FUGIT SI BASESCU BABUINUL ESTE NESERIOS,MINCINOS SI DIVERSIONIST. SE JOACA CU SOARTA ROMANILOR. MAI CREDETI IN ACESTBABUIN?

2 august 2013 23:10

COMUNISTU' Proasta satului, nu stii ca asta , Oprea,n-are drept de vot si, pe cale de consecinta, nu se intruneste cvorumul celor care pot vota. Dar ce rost are sa discutam - blonda-i blonda, asa ca tragem apa.

2 august 2013 13:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.