Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

"Nu vreau să cred că a fost un gest politic calculat pentru a ascunde sub preş problema privatizării CFR Marfă. La modul în care Victor Ponta se pricepe să scape de răspundere şi să fugă de răspundere nu ar fi o mirare ca, după ceva timp, să ne trezim că domnul Ponta dă vina pe domnul Oprea în privinţa finalizării contractului de privatizare", a spus Turcan.


Comentarii

pensionar sarac DOAMNA Turca.lasa-ne.lasa-ne.lasa-ne.SUNTETI CA FRATI SIAMEZI TOTI DIN TOATE PARTIDELE.parole,parole, parole=bani fara munca in parlament+guvern de 23 de ani cu guvernatorul in frunte.NIMIC PENTRIU POPOR TOTUL PENTRU BUZUNARELE VOASTRE., VILE SI EXCURSI IN MIAMI, DUBAI ETC NOI LA CIMITIR.NU ASA AM CREZUT DEMOCRATIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 august 2013 13:04

hg Cine este acesta prapadita de care nu a auzit nimeni? Nu iti este rusine doamna sa dezinformezi ? Vai de capul tau , si de piinea murdara pe care o cistigi prin minciuna si dezinformare.

5 august 2013 9:41

mircea reprezentantii sindicatelor pe timpul domniei lui Basescu au apucat de partea mai curata a cacatului ,

4 august 2013 15:18

protopopescu Gargara mult prea ieftina tovarasa Turcan. CSAT-ul trebuia intrunit dupa ce se intorcea premierul din concediu. Si presedintele era in concediu. Prea mult orgoliu de fiecare parte, interes pentru TAra minim, multa scalambaiala politica mult prea ieftina si cu urmari catastrofale pentru Tara. Daca pentru voi principalul e de a ridica socluri pentru statui, sa stiti ca de obicei ele ajung locuri de pipi pentru caini. Nu stiu daca merita efortul.

3 august 2013 21:03

NG @P(L)OP.DAR DE CIRC CINE SE OCUPA?PLOPULE AI GRIJE,

2 august 2013 16:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.