Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Pentru ca este presedinte, Traian Basescu a beneficiat de o oferta speciala in localitatea Ungheni, judetul Arges. La o bere achizitionata, seful statului a primit 22 de primari democrat-liberali si un lider de organizatie.


Intalnirea cu Traian Basescu i-a deschis ochii fostului senator PDL Mircea Andrei. Odata incheiata vizita prezidentiala, politicianul, care a detinut pana ieri functia de presedinte al PDL Arges, a exclus din partid 22 de alesi locali, facandu-le astfel partie catre Miscarea Populara a lui Basescu. Inteligenta ce-i drept, smecheria lui Mircea Andrei a fost blocata insa de la centru, democrat-liberalii punandu-le practic piedica primarilor dezertori. Mai exact, conducerea PDL a anuntat ca a aprobat demisia lui Andrei si ca a dizolvat Biroul Permanent Judetean Arges, dar ca va incerca sa anuleze decizile de excludere.

”Mircea Andrei n-a procedat intr-un mod colegial fata de Partidul Democrat Liberal, in conditiile in care prima data a exclus primarii din partid si pe urma si-a dat demisia. Consider ca e o decizie incorecta fata de partid si cred ca prin Comisia de Etica si Litigii gasim modalitatea prin care cei 22 de primari sa nu poata sa se dezlege de Partidul Democrat Liberal cand vor ei si nu vrea Partidul Democrat Liberal”, a afirmat vicepresedintele democrat-liberal Traian Igas, mentionand ca functiile apartin PDL. ”Functiile nu sunt proprietatea privata a cuiva, ci sunt proprietatea Partidului Democrat Liberal, iar Partidul Democrat Liberal dispune de «averea» lui in conformitate cu statutul si regulamentele de functionare”, a mai spus Igas.

Integral pe Naţional