Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputatul PDL Elena Udrea a anunțat la Adevărul live că mâine se va înregistra partidul Mișcarea Populară iar deputatul Eugen Tomac va fi președintele acestui partid până la Congres.

UPDATE. Mişcarea Populară va fi înregistrată mâine ca partid politic, a anunțat și deputatul Eugen Tomac."Mâine depunem actele pentru înregistrarea partidului. Până la organizarea Congresului, voi coordona activitatea", a declarat Eugen Tomac, citat de Agerpres.

"Din câte am înţeles, mâine se înregistrează partidul Mişcării Populare. Nu vreau să greşesc, dar cred că Eugen Tomac ar urma să fie preşedintele formaţiunii până la congresul noului partid. E un semnal bun pentru că e un tânăr foarte iubit şi cel mai votat deputat", a declarat Elena Udrea.

Ea a mai spus că speră ca plecările din PDL să se oprească. "Eu nu văd ca fiind benefic şi util ca PDL să se poziţioneze în conflict cu Mişcarea Populară. Cred că ar trebui să facem un proiect în care partidele de dreapta să se regăsească într-o singură construcţie. Singurul care ar putea să adune pe toată lumea la masă este Traian Băsescu. Cred că un proiect de unificare a dreptei este important şi pentru preşedinte, ar fi moştenirea lui", a mai spus Udrea.

Deputatul Eugen Tomac a anunțat vineri că demisionează din PDL și că se alătură Mișcării Populare.

Integral în Evenimentul Zilei

Integral pe Evenimentul Zilei