Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Eugen Tomac, primul preşedinte al noului partid Mişcarea Populară Eugen Tomac, deputatul care a demisionat din PDL pentru a deveni preşedintele noului partid Mişcarea Populară, face parte din categoria tinerilor lansaţi în politică de Traian Băsescu, trecut şi prin anturajul fostului premier Emil Boc.

Eugen Tomac, deputatul care a demisonat vineri din PDL, va fi preşedintele noului partid Mişcarea Populară, la vârsta de numai 31 de ani. Anunţul a fost făcut de Elena Udrea, la emisiunea „Adevărul Live“. „Din câte am înţeles, mâine (marţi - n.r.) se înregistrează partidul Mişcării Populare. Nu vreau să greşesc, dar cred că Eugen Tomac ar urma să fie preşedintele formaţiunii până la congresul noului partid. E un semnal bun pentru că e un tânăr foarte iubit şi cel mai votat deputat“, a declarat Udrea, ieri, la „Adevărul Live“. Eugen Tomac, originar din localitatea Babele, aflată în sudul Basarabiei, a obţinut scoruri foarte bune, atât la alegerile parlamentare din 2008, cât şi la cele din 2012. În octombrie 2008, PDL l-a propus pe Eugen Tomac pentru alegerile parlamentare în Colegiul uninominal 2 pentru diaspora, unde a candidat pentru un fotoliu de deputat, dar a picat la redistribuire.Ulterior, a fost consilier personal al Preşedintelui Băsescu pentru relaţia cu românii de pretutindeni.

Integral în Adevărul

Integral pe Adevărul