Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Andreea Bălan este foarte mândră de realizările sale din acest an. Vedeta a declarat că în 2011 a muncit foarte mult la show-urile sale şi susţine că a reuşit să pună în scenă cele mai complexe spectacole, ceea ce o face un artist unic în România.

Andreea Bălan se laudă cu realizările sale din acest an: a lansat două două videoclipuri „Crazy About You" şi „Like a Bunny" şi trei concepte noi de show - „Dancing Show", „Bunny Show" şi „Christmas Party".

Ea a explicat pentru ziarul Ring că a făcut şi trei remixuri ale hitului "Moşule, ce tânăr eşti" pentru a promova noul ei concept de show dedicat sărbătorilor de iarnă.

"Ca să promovez la TV acest show, „am scos de la naftalină" un mare hit al României şi l-am remixat în trei variante. Aşa cum i-am obişnuit pe fani de câţiva ani, dau un refresh show-ului o dată la câteva luni şi după „Lecţia de dans", „Dancing Show" şi „Bunny Show" am lansat „Andreea Bălan - Christmas Party", special conceput pentru Sărbătorile de Iarnă", a spus ea.

Artista a mărturisit că nu-şi doreşte nimic material de Crăciun, ci doar: "sănătate, să le pot duce pe toate".

"În 2011 am muncit şi am creat alături de echipa mea cele mai complexe show-uri din România. Datorită pieselor ritmate, a coregrafiilor dificile, a dansatorilor numeroşi şi talentaţi, a diversităţii costumelor, pot fi un artist unic în industria muzicală românească şi acest lucru m-a clasat în Top 3 cei mai vânduţi artişti pe concerte din acest an din România", a mai spus ea.

Integral pe Click!