Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Comisia Europeană a atenţionat Guvernul că proiectul Acordului de Parteneriat transmis către Bruxelles, care va reglementa modul de utilizare a banilor comunitari pentru 2014-2020, este incoerent şi fără priorităţi clare, solicitând ca documentul să fie refăcut "peste vară", până în luna septembrie.

Realizatorul Adrian Ursu a comentat, joi, în cadrul emisiunii "La Ordinea Zilei cu Dana Grecu", pe marginea acestui subiect.

Acesta consideră că sunt mai multe motive de îngrijorare ca până acum, în condiţiile în care, măcar pe partea de proiecte, România stătea destul de bine.

"Noi ne descurcam cu planurile, dar cu implementarea o dădeam de gard. Acum avem această ştire, cum să nici măcar planul macro nu e bun(...) Ni se spune că nu am fost în stare să-i convingem că avem nevoie de banii ăştia şi că nu ştim ce să facem cu ei pe urmă, ori asta este nou şi tocmai de aceea e ceva mai îngrijorător decât situaţia pe care o ştiam până acum", a spus Adrian Ursu, joi seară, la Antena 3.

Realizatorul Radu Tudor consideră că autorităţile române nu au luat în serios semnalele venite de la Bruxelles.

Potrivit acestuia, oficialii europeni sunt de părere că România nu are o strategie adevărată şi nu a stabilit priorităţile.


Comentarii

Sursa de kkt! Articol de kkt! Sursa, autor: Antena 3, A3. Vizualizări: 190. Voturi: 2 Pentru că trăieşte din banii de la Crescent şi din minciună, “puşcăriaşul cu antene” turnatorul securist dan voiculescu, este cel care şi-a strecurat pe listele PSD oameni de încredere precum Maria Grapini, Carmen Avram, Cris Terheş, care să transfere minciunile voiculesciene şi propaganda Antenei 3, în interiorul Parlamentului European. Desigur, între “oameni de onoare” nimic nu este gratis. La schimb, pentru cele trei locuri eligibile primite de “puşcăriaşul cu antene”, toată divizia de propagandă a Antenei 3 si-a pus simbriaşii, ordonat şi cu talent, în slujba unei campanii mincinoase în favoarea lui Dragnea şi a clicii lui.

27 mai 2019 21:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.