Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Şeful statului se va afla astăzi în Republica Moldova, unde va avea o serie de întâlniri cu lideri politici, dar şi cu reprezentanţi ai societăţii civile.

Preşedintele Traian Băsescu se află astăzi într-o vizită oficială în Republica Moldova. Pe agenda vizitei figurează convorbiri cu preşedintele ţării, Nicolae Timofti, cu premierul Iurie Leancă, precum şi cu preşedintele Parlamentului, Igor Corman, şi cu primarul municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă.

În cursul după-amiezii, preşedintele Băsescu va avea întâlniri cu liderii principalelor partide din Republica Moldova, dar şi cu lideri de opinie şi cu lideri ai societăţii civile.

Potrivit unor informaţii obţinute de EVZ, Partidul Comuniştilor din Republica Moldova (PCRM), condus de Vladimir Voronin, pregăteşte pentru astăzi o serie de proteste faţă de vizita lui TraianBăsescu.

Integral în Evenimentul Zilei

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.