Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

PSD vrea să reintroducă de anul viitor examen de admitere la facultate, în replică, Daniel Funeriu, fostul ministru al Educaţiei, le recomandă să citească recomandările Comisiei Europene din 2013.

"La fotbal şi la educaţie par să se priceapă toţi mâncătorii de seminţe din România. Dragnea să se ocupe cu construcţia de şcoli şi grădiniţe. Să mai citească recomandările Comisiei Europene din 2013 care spun: să se aplice Legea educaţiei rapid, în forma originală. Eu, prin Legea Educaţiei, am introdus: examen la facultate, examen la liceu, promovarea performanţei şi învăţământ profesional după model dual german", a declarat Daniel Funeriu pentru gândul.


Comentarii

capsunar s-a gasit cine sa latre despre mancatorii de seminte,o panarama penibila si agramata care nici nu putea deschide ratul sa rosteasca imbecilitatile dictate de Kior daca nu avea sufleoreiul Oana Badea langa el!!acest maimutoi funebru,care a ajuns ilegal ministru,fara a avea echivalat asa-zisul bacalaureat(caci a prezentat la distanta o foaie pe care nu se putea deslusi numele,drept diploma lui de bac)in Romania,si care a fost pus ministrul numai pt. ca a fost lansatorul teoremei cretinoide cu pixelul albastru,ar face bine daca vrea sa contribuie la imbunatatirea Educatiei si a Invatamantului sa se agate de lustra.la cat de limitat mintal si cat de scursura pestilentiala este dpv. moral este singura cale prin care s-ar putea face util societatii

11 iulie 2013 23:27

@ Bodgan Sorin top commentor pe Feisbuci! Tu ai o mutră intelighentă de măncător de căcat autentic, nu de kkt! Căcatule! Că există și mâncători de căcat prin guvernoi e o realitate, dar aceia sunt bolșevici!

11 iulie 2013 23:20

Inexactitudinea lui Ștreangus! Ștreangus Funerius, un inexact mâncător de semințe, face mult praf cu declarația lui sforăitoare. Dar același Ștreangus inventase un nou cuvânt inexistent în limba română, inexactitudinea! Sictir deci, ticălosule!

11 iulie 2013 23:16

da!... dar tu esti un mancator de seminte care nu te pricepi la NIMIC! si cel mai putin la educatie! funerar bashit infect!

11 iulie 2013 21:56

Gingis Han De ce Dragnea să se ocupe cu construcţia de şcoli şi grădiniţe? Crezi ca vei mai fii vreodata ministru, asa ca sa ai ce desfiinta? Jigodie, treci si pune mana pe carte, ca sa nu-ti mai sufle asistenta cand dai interviuri!

11 iulie 2013 20:18

NG @funeriu.Cine ti-a spus?Oana Badea TROGLODITULE.

11 iulie 2013 20:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.