Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele chinez, Hu Jintao, a îndemnat marţi Forţele Navale să fie pregătite de confruntări armate şi să continue modernizarea pentru a garanta securitatea naţională a Chinei, informează agenţia de presă China Nouă, citată de AFP, potrivit Mediafax.

Preşedintele Hu a îndemnat Forţele Navale să "accelereze modernizarea" şi să "înceapă pregătiri intensive pentru confruntarea militară", pentru a " garanta securitatea naţională şi pacea mondială", raportează agenţia oficială, în timp ce ambiţiile maritime ale Chinei stârnesc preocuparea Statelor Unite.

Integral pe România LiberăComentarii

rosca Jos cu cei care vor sa declanseze razboi: americanii, NATO, israelienii si altii ca ei, care in ultimii ani numai distrugeri si moarte au provocat si din care a avut de suferit mai ales populatia civila (in Vietnam, Cambodgia, Laos, Nigeria, Iugoslavia, Irak, Afganistan etc).

7 decembrie 2011 13:52

viorel Bravo China ! Nu te lasa umilita de niste hoti !Astia umbla cu furatul prin toate tarile...Democratie e vorba-n vant si motiv de cucerire a altor tari. Suntem democrati si si am ramas fara resurse...Am devenit sclavii catorva tari care isi impun conducatorii predispusi la tradarea tarilor proprii...Despre capitalism nu mai e nimic de spus... Vedem cu totii cati bani face. Acum este gata sa porneasca razboaie...ca sa se salveze. Neavand alternativa s-a atodistrus...

6 decembrie 2011 23:56

Zaharia ...este timpul ca Salbateci care urla ca maimutele,...Americanii, sa-si primeasca lectia,...

6 decembrie 2011 18:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.