Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Batalionul 151 Infanterie "Lupii Negri" va pleca, joi, într-o misiune a Forţei NATO în Afganistan (ISAF), informează un comunicat de presă al Ministerului Apărării Naţionale (MApN), remis redacţiei.

Principalele misiuni ale militarilor sunt asigurarea securităţii ariei de responsabilitate, acordarea de asistenţă umanitară populaţiei locale şi instruirea Forţelor de Securitate Naţionale Afgane, prin desfăşurarea de acţiuni militare în comun.

Cu prilejul detaşării batalionului "Lupii Negri", va fi organizată, în 11 iulie, o ceremonie militară, la care vor participa ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, şi şeful Statului Major General, general-locotenent Ştefan Dănilă.

În 5 iulie, România a trimis în Afganistan detaşamentul de forţe pentru operaţii speciale.

De asemenea, săptămâna trecută, un român a murit şi un altul a fost grav rănit într-un atac produs în baza NATO din Kabul, Afganistan. Atentatul s-a soldat cu moartea a şapte persoane, iar cei trei atacatori au fost ucişi.

Integral pe România LiberăComentarii

pensionar sarac Eu l-asi tine in tara sa faca ordine, intre hoti, criminali care se inmultesc pe zi ce trece.Dar noi executam ordine si nu facem ce ar fi necesar in tara noastra jefuita, plina de mafioti, spagari, si dominati de demonul inbogatiri fara munca.

11 iulie 2013 9:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.