Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Rochia de mătase lasă să se bănuiască fragilitatea trupului uneia dintre cele mai adorate femei ale lumii. Imaginile o arată atât de firavă încât te întrebi cum supravieţuieşte.

Despre felul dramatic în care Angelina Jolie slăbeşte se tot speculează în ultima vreme, iar fotografiile din ultima perioadă alimentează neîntrerupt discuţiile despre posibililele tulburări de care vedeta ar suferi.

După ultimele apariţii, când Angelina Jolie e clar mai slabă mai niciodată, s-a zvonit chiar că actriţa supravieţuieşte cu 600 de calorii pe zi. Adică maximul două boluri de cereale cu lapte!!

Daily Mail scria, recent, că Angelina îşi începe ziua cu câteva cereale şi puţin mai mult de o lingură de ulei de cocos şi că uneori uită complet să mănânce.

Angelina Jolie este cunoscută pentru greutatea ei fluctuantă, mai ales în perioadele cu probleme emoţionale. În 2007, când a murit mama ei, actriţa a pierdut dramatic în greutate. Acum, se pare că problemele sunt provocate de stilul de viaţă care îi cere să se împartă între actorie, călătorii şi numeroasa ei familie.

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.