Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Conducerea Liceului "Jean Monnet" a fost demisă din cauza gravelor nereguli constatate de Corpul de control al MECTS, iar Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti va monitoriza timp de un an activitatea unităţii de învăţământ, a declarat pentru MEDIAFAX ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu.
"Controlul efectuat a arătat că relaţia nefirească între profesor şi elevă, indiferent de cât de emancipat este mediul de la «Jean Monnet», a fost şi rezultatul unor disfuncţionalităţi grave în conducerea liceului şi gestionarea relaţiei părinte - şcoală. Evident, instanţa este cea care va decide asupra naturii acestei relaţii. Se vede clar că, atunci când conducerea şcolii nu îşi face datoria, efectele sunt grave", a spus, duminică, ministrul Daniel Funeriu.

Ministrul Educaţiei a precizat că, printre alte măsuri, a decis demiterea, conform procedurilor legale, a întregii conduceri şi monitorizarea de către Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) a activităţii în liceu pe o perioadă de un an.
Integral pe MediafaxComentarii

JAKSON BARBOSUL CU CHELIE Dezmat si debandada ,care va furniza viitoarele gagici de la videocheturi si salonele de masaj , cica de relaxare Viitorul natiunii este pus in pericol cu asemenea educatie obscura plina de mizerii si sexualitate , familia ca unitate de baza a unei societati nu mai are nici o sansa in viitor Problema este ca vor suferii multi copii nevinovati pe care viitoarele mamici superficiale si cu gandul la tot felul de idile amoroase ii va abandona prin orfelinate . Acestea cand devin mari datorita frustrarilor si complexelor o parte din ei devin infractori de temut si lucreaza tocmai impotriva sociietatii pe care o gasec vinovata de destinul lorSi uite asa ne tot dim singuri in cap si ne prabusim in mizerie si obscuritate .Unde mai pui ca si emisiunile tv prezinta peste 70% doar emisiuni cu tenta sexuala

5 decembrie 2011 16:46

@ Hamlet Iar ți-a dat-o sus Othello? Ia te rog și cârnatul meu și fă o gargară. Ca să nu te mai doară ochii.

4 decembrie 2011 22:59

sictir dar de ce nu spuneti ca debandarea care se intampla in scoli si licee se datoreaza plozilor de bani gata,da ei fac tot anarhismul in invatamantul romanesc pt ca tasu are bani si el trebuie sa-si bata joc de profesori pt ca asa vede la parintii lui lipsa de respect pt cei din jur,de ce nu spun profesorii cum dau note mari unor PROSTI care ii sfideaza pe cei care invata dar nuau posibilitati,aici trebuie umblat ---DISCIPLINA-- NOTELE SA FIE DUPA MERITUL FIECARUIA---dar ce te faci cu prof.care sau invatat la spaga,este foarte greu in felul aceste nu vom avea niciodata succese in invatamint----VOM AVEA DOAR PROSTI CU DIPLOME CUMPARATE

4 decembrie 2011 19:06

eu Eu zic să-i punem un felinar ”roșu” in poarta și să se numească ” JEAN MONNET” BORDEL....de ce liceu...Cui folosește dacă oricum...Scoala scoate tâmpiți ?

4 decembrie 2011 18:37

Marcelus trebuie schimbata si orientarea liceului din Teoretic in Liceul de Sex, Ciordeala si Drogati Jean Monnet !

4 decembrie 2011 17:21

ina Păi, cum altfel se poate păstra ratingul şcolii decât acoperind mizeriile pe care le fac loazele de şcoleri. E regulă în toate şcolile româneşti: n-ai voie să le pui note pe merit, adică mai mici de 8, n-ai voie să le aplici sancţiuni pentru indisciplină, că-i şcoala văzută rău la inspectorat şi nu se mai primesc fonduri. Iar cotarlele de părinţi vin şi cer socoteală doar când nu primesc odraslele note mari . În rest li se frânge de ei. Să-i educe şcoala! Atâta timp cât şcoala nu va deveni o instituţie de învăţământ cu reguli stricte, aşa o să arate: ca un bordel.

4 decembrie 2011 16:40

Hamlet @pensionar zau mai bine te abtineai de la scris... ne dor naibii ochii!!!

4 decembrie 2011 15:58

pensionar Frumoasa educatie se face pentru copiii.Pentru asta merita salari mari dascali, care nu fac nimic.Ca pariti au de vina e clar dar dascali nu lucreaza nimic, cel putin ei reclamau starea din scoala la politie, parinti.

4 decembrie 2011 15:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.