Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un ofiţer şi un agent de poliţie de la Secţia 8 din Bucureşti au fost ridicaţi de procurori şi duşi la audieri, după ce ar fi fost prinşi în timp ce primeau mită, au declarat pentru NewsIn surse judiciare.

Cei doi ar fi fost prinşi în timpul unui flagrant organizat într-un centru comercial din apropierea Capitalei.Vom reveni cu informaţii.

Integral pe România LiberăComentarii

gabriela este o mizerie peste tot , in parcuri , langa rauri , spitale de renovat, autostrade de facut -munca in folosul societatii si confiscarea averii cand nu poate fii justificata !! cine greseste sa plateasca !

20 decembrie 2011 22:48

MIRAX Cine l a oprit pe asta doar Dumnezeu o putea face.... cel care l a ars trebuie numit cel putin secretar de stat la MAI...Gabor betivan!!!

1 noiembrie 2011 20:35

vasile moldovianu 25 ani de parnaie, la stuf in Delta. Trebuie sa aiba in detasamentul lor si judecatorii, procurorii, avocatii, inspectorii de pe la curtea de conturi, garzile financiare si de mediu .. baieti bine pusi pe picioarele inavutirii "prodesionale soricesti ".

28 octombrie 2011 15:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.