Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

"România nu este încă o ţară în care populaţia să aibă nivelul de gândire democratică care să ne permită să validăm referendumul cu sub 50%. (...) Numai simplul fapt că avem un electorat care votează oameni cu dosare pe rolul instanţelor şi spune destul că a coborî pragul e o mare eroare, poate mai târziu, poate peste 10 ani, dar acum nu avem gradul de maturitate politică pentru a valida referendumul cu mai puţin de 50%", a susţinut şeful statului.


Comentarii

roman NORMAL ESTE SI TRBUIE SA FIE 50% +1 NU EXISTA NICAIERI IN LUME ,SA FACI ASA O PROPUNERE ,IN ""DFAVOAREA POPORULUI!!!! OAMENII ,ASTA DORESC,NU O CONSTITUTIE IN INTERESUL CELOR CARE O PROPUN,SI O SI APROBA, SE MUNCESTE ,DOAR UNDE II INTERESEAZA ,IN REST NIMIC.

10 iunie 2013 14:23

roman NORMAL ESTE SI TRBUIE SA FIE 50% +1 NU EXISTA NICAIERI IN LUME ,SA FACI ASA O PROPUNERE ,IN ""DFAVOAREA POPORULUI!!!! OAMENII ,ASTA DORESC,NU O CONSTITUTIE IN INTERESUL CELOR CARE O PROPUN,SI O SI APROBA, SE MUNCESTE ,DOAR UNDE II INTERESEAZA ,IN REST NIMIC.

10 iunie 2013 14:23

P.N. Indiferent ce latra "elector" sau "val", Basescu are perfecta dreptate aici. Cu un electorat de numai 20/30% poti face orice cu Romania si nu este corect. Trebuie tinut cont de jumatate + 1 ca sa validezi sai invalidezi ceva, altfel totul este o cacealma.

7 iunie 2013 18:26

yt Basescu , nu te merita poporul roman. Nu gasesti un alt popor care sa te accepte? Ai putea sa cauti, acum cind inca mai esti presedinte.

7 iunie 2013 15:12

hihihi dragi trompete ale grupului infractional organizat, de puscarie sunt componentii acestuia, invatati de profesorul infractor nascase. Cat despre cvorumul decis ilustreaza inteligenta de plagiatori si repetenti, specifica grupului infractional organizat...impotriva caruia se va intoarce decizia, in curand.

7 iunie 2013 14:09

val Javra Ordinara se gindeste ca poate fi demis pe ultima suta de metrii, pina mai are mandatul actual, obtinut prin furt. Cred ca el se gindeste ca si Iliescu ca mai poate candida din nou din partea adunaturii pe care vrea sa o incropeasca. Sper ca lumea sa nu-i mai permita sa stea prea mult pe scaunul de presedinte

6 iunie 2013 23:40

elector MAI "EU : ESTI UN TAMPIT CA SI BASESCU. PREZENTA LA VOT NU ESTE IN FUNCTIE DE CE CVORUM ESTE STABILIT ,POPULATIA POATE SA MEARGA LA VOT 90% NU-I OPRESTE NIMENI. DAR DACA PE 70% NU-I INTERESEAZA NIMIC SI NU MERG LA VOT ATUNCI CE FACI? CAND MAI POTI VALIDA UN REFERENDUM DACA TU CERI PREZENTA 50%+1? ASA CA SUNTETI NISTE TEMBELI SI TU SI BASESCU SI DE ALTFEL TOTI PDLEPRELE ,GANDITI LA FEL.

6 iunie 2013 22:35

justitiar Asa te-au votat pe tine? cu dosarul Flota, cu casa de pe str. Mihaileanu, cu casa lui Ioana Basescu, cu furtul pentru alegera EBA-ei pentru europarlamentare europene, etc... Sper sa se destepte si pana in martie sa te demita la referendum si sa intri direct in puscarie banditule !

6 iunie 2013 20:39

Eu Votul Universal este cea mai mare capcana a democratiei pentru ca da acelasi drept de vot persoanelor cu nivel de inteliganta si responsabilitate civica diferite. Cand 51% din populatie este constituita din oameni care au abandonat orice notiune de constiinta civica, care pun interesele personale mai presus de cele ale societatii, tarii... democratia se prabuseste rapid in dictatura.

6 iunie 2013 19:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.