Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Victor Ponta este nemulţumit de modul în care ministrul Infrastructurii Dan Şova a comunicat în cazul rezilierii contractului cu firma Bechtel. Şova a zis că de luni începem, intrăm în linie dreaptă, dar neieşind să spună că negociem, a rămas că luni îl reziliem. L-am reziliat miercuri. Au fost 48 de ore în care eu nu am înţeles că e bine sau e rău că l-am reziliat”, a declarat Victor Pontala Digi 24.

Primul-ministru a explicat că, în opinia sa, autostrada trebuia să fie terminată. „Cel mai bine era să fie făcută autostrada, eu cred în continuare că putea fi făcută, dar nu mai dezgropăm acum asta”, a spus premierul. Ponta a adăugat că se va interesa dacă, după reziliere, este posibilă desecretizarea contractului Bechtel. Premierul a promis că imediat ce va avea o concluzie legată de modul în care s-a desfăşurat contractul, va sesiza toate instituţiile statului.

Integral în Adevărul

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.