Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Victor Ponta a replicat miercuri europarlamentarului democrat-liberal Monica Macovei la acuzaţiile acesteia potrivit cărora şeful Guvernului “s-a coalizat cu inculpaţii” când şi-a exprimat simpatia faţă de George Becali, condamnat la trei ani de închisoare, susținând că europarlamentarul e dus cu sorcova dacă face astfel de afirmații.

“Cum să mă exprim eu ca să nu se supere nimeni? Cred că doamna Macovei e dusă cu sorcova, ca să zic aşa. Tot doamna Macovei ne spunea anul trecut cum vrem să-l schimbăm, cum l-am suspendat pe domnul Băsescu, ca să-l graţiem pe Adrian Năstase. Nu l-a graţiat nimeni pe Adrian Năstase. În rest, pe domnul Becali nu ştiu dacă îl graţiază sau nu domnul preşedinte Băsescu. În niciun caz nu despre asta am vorbit vreodată. Deci ce să-i urez doamnei Macovei? Sănătate!“, a afirmat Victor Ponta, într-o conferinţă de presă la Bruxelles.


Comentarii

Lingaul Sustin, nu ne-o trage numai noua ci i-a tras-o si ei si dupa cum o simt, vad ca si tie,bombonelule.

23 mai 2013 18:45

sustin presedintele crapati, 'ra ati ai dreq, ca iar v-o trage marineru'

23 mai 2013 17:55

MONI Urata, rea, intr-un etern sevraj, menopauza violenta, stupida, pramatie, fara respect de sine, imbatraneste urat, detestata, dispretuita, invidioasa pe oamenii frumosi si de succes = =acesta este Portretul Fizic si Moral al Macoveascai PDL epra !

23 mai 2013 16:41

Lute Cucuta paranoica si careia ii place sa traiasca bine din trecat tiparul.Tarii bune si fine iti doresc.

23 mai 2013 15:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.