Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Pentru cei care weekendul inseamna distractie, Armin van Buuren va fi sambata la Sala Polivalenta. Pentru cei care mai si citesc, colega noastra Loreta Popa a pregatit cartea „Cantecul culorii”. Iar pentru cei care vor sa vizioneze un film, le recomandam „Cei trei muschetari 3D”. Iar daca senzatia de 3D nu e suficient de reala, mergeti la teatru! La Metropolis se joaca Love Stories („Labirint”).

Cel de-al patrulea volum, dupa "Scrisori pentru Ema", „Astazi, Acum” si „Povestea Lupului Albastru”, al Loretei Popa va fi lansat vineri, 14 octombrie, incepand cu ora 18.00, la sala de festivitati a Colegiului National Gheorghe Sincai din Bucuresti. „Cantecul culorii”, Editura Nerverland, este o impletire de cuvinte pe marginea tablourilor inspirate ale pictorului Carmel Georgescu si vorbeste despre viata in sine, asa cum este ea, dar care merita celebrată.

Din 14 octombrie, filmul „Cei trei muschetari 3D” poate fi vizionat in premiera in cinematografe. Urmandu-si visul de a deveni muschetar, D'Artagnan (Logan Lerman) pleaca la Paris, unde ii gaseste pe Athos (Matthew Macfadyen), Aramis (Luke Evans) si Porthos (Ray Stevenson) in slujbe mizere, in cautarea unei cauze care sa le spele numele. In urma cu trei ani, dupa ce au furat un proiect secret dintr-un seif venetian, au fost tradati de partenera lor Milady (Milla Jojovich), care i-a vandut planul ducelui de Buckingham (Orlando Bloom).

In acest timp, diabolicul Richelieu (Christoph Waltz) urzeste un plan pentru a-l detrona pe regele Louis (Freddie Fox). Cu ajutorul agentei duble Milady, cardinalul ii insceneaza reginei Anne (Juno Temple) o aventura cu Buckingham, sperand ca regele Ludovic va crede minciuna. In viziunea lui, lucrurile sunt simple: regina va fi condamnata, Anglia va fi provocata la razboi, poporul isi va dori un conducator mai puternic, iar el va deveni noul rege al Frantei! Pentru a feri Franta de aceste uneltiri, muschetarii se alatura lui D'Artagnan si pornesc in cea mai periculoasa misiune, bazandu-se pe spiritul de prietenie care i-a salvat de fiecare data: toti pentru unul si unul pentru toti!
Integral pe CariereComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.