Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Gabriel Oprea foloseşte elicopterul armatei pentru a ajunge la Deva, la o reuniune a UNPR, partid pe care îl conduce. Elicopterul care îl duce pe Oprea la Deva aterizează în curtea unei unităţi militare.

Reprezentanţii Ministerului Apărării susţin că a fost vorba de o vizită de lucru a ministrului apărării la unităţi militare din Sibiu, Sebeş, Alba şi Deva, şi că acest gen de vizite au loc săptămânal. Unde se termină mandatul de ministru şi unde începe cel de politician?

Ziarul Ziua de Cluj a scris un reportaj de la o reuniune de partid a UNPR din Regiunea de Nord-Vest. Evenimentul a fost organizat recent la Cluj, la Casa de Cultură a Studenţilor. De departe cel mai apreciat vorbitor a fost realizatorul de emisiuni TV folclorice Sergiu Vaida, vicepreşedinte responsabil cu cultura în partid, scrie ziarul citat. Fost colonel, el a recunoscut că a ales UNPR datorită caracterului său militarizat.
Integral pe AdevărulComentarii

a lu pitegus Nu-i iertaţi! o haită de borfaşi, mecanic colorată, supusă ritualic aceluiaşi consemn, îndepărtată crud de mamă şi de tată, ne-aduce existenţa în sapa lor de lemn… în fruntea ei, dementul, o javră ordinară care ne-a sechestrat şi dreptul de-a vorbi, descreieratul care a semănat în Ţară doar vrajba dintre noi, în dreptul de-a muri… nu ne-aţi iertat niciunul, ne-aţi pângărit pe toţi, pe medici şi pe dascăli i-aţi răstignit borând, adunătură oarbă de venetici şi hoţi... fugiţi,spre-a nu vă prinde răbdarea explodând… aţi umilit Ostaşul, tăcut, dar suveran, artistului i-aţi pus bir până şi pe scenă, justiţia aţi frânt-o în râvne de maidan, pe nimeni n-aţi cruţat de jeg şi anatemă… ne mor copiii arşi, în leagăne de îngeri, bătrânii tac şi plâng, în rezumate seci, guvernul ne dictează fatalele constrângeri, e semn că este vremea cu haita ta să pleci… pe poliţişti i-aţi dus mai jos de disperare, pe mame le-aţi distrus în fondul lor suprem, ai pus guvernul ţării elenei la picioare şi balele oranj în cale i se-aştern… din lege aţi făcut cheremul poftei chioare, iar din legislativ, un jaf şi-o mascaradă, simţind pe os cuţitul, nimic nu ne mai doare borfaşi înveşmântaţi în straie de paradă… ne-aţi asmuţit pe toţi în contra tuturora spre a vă aduna voi, haita, tot mai strâns, azi au sosit, istoric, secundele şi ora să vă-aruncăm din jilţuri, să ne oprim din plâns… nu bogăţia haitei, nici luxul sau huzurul, nu desfătarea oarbă-a lichelelor ne doare, ci aroganţa lor, cinismul şi sperjurul jucat naţional făr` nicio remuşcare.. nu contrarelativa (!) noastră sărăcie ne judecă speranţa şi viaţa ne-o apasă, ci starea ei impusă, de gravă umilire, pe care-au strecurat-o în fiecare casă… pe-această-adunătură de hoţi şi de lichele doar disperarea noastră o va putea opri, să le-aruncăm cinismul în lanţuri şi zăbrele, stârpiţi-i fără milă, oriunde-i veţi găsi… nu îi iertaţi nicicum, revolta socială, e tot ce ne-a rămas ca şansă de a fi, lăsaţi blândeţii voastre dreptul la răscoală şi răsplătiţi borfaşii cu dreptul ... de-a murii.

1 decembrie 2011 9:09

aiasta-i traba Armata romana,daca nu vrea dupa 20 ani sa intre in BUDA lui Oprea,ar fi bine sa-si bage bocancii in freza chelnerului si sa-si vada de treaba.Daca armata intra acum in dansul curvelor...NU REPREZINTA TARA ci TACMA JEFUITORILOR.

1 decembrie 2011 2:32

Malefic si Letal=DEZASTRU: PD-L,....... BASE,…si UNPR,..… prin COMPORTAMENT, ATITUDINE TOTALITARA, DISCURS DEMAGOGIC, EXEMPLU PERSONAL, etc., etc., etc.,…….. sunt…. NEO CRIPTO COMUNISTO SECURISTO-MAFIOTI,…… MALEFICI si LETALI ……pentru ROMANIA si vor DISPARE de pe scena politica.

30 noiembrie 2011 15:41

Talpes mda/ Poate ca e bine ca si armata sa aibe un .."instrument" politic,sa fie la masa deciziilor.Sa nu mai stea la mana tuturor mutzufanilor din Parlament. Bataia de joc la adresa militarilor,din ultimii ani justifica acest partid.Oricum nevoile armatei si ale sistemului de aparare nu le stiu decat profesionistii.Asa ca nu trebuie blamat neaparat acest UNPR.

30 noiembrie 2011 15:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.