Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Actuala guvernare se face responsabilă de pierderea unei şanse uriaşe pentru infrastructura din România.

România a refuzat un proiect de mare amploare în transport. Austriecii şi ungarii au propus insistent României să devenim parteneri în construcţia unei rute de mare viteză, pe ruta Bucureşti – Budapesta – Viena. Guvernul ţării noastre a considerat însă că nu merităm, iar locul nostru a fost luat de slovaci.

La "Sinteza zilei", Mihai Gâdea prezintă detalii ale acestui proiect care prinde contur, fără ca România să fi avut vreun merit.


Comentarii

NAE razvan , razvan , pupam-ai tu-n ciocan , vezi cum te arzi cu chioru-n bulan ? sa le-o sugi la toti portocaliii , fraiere , cat iti mai trebuie sa vezi ca toti labagiii astia au distrus tara ?

30 noiembrie 2011 21:49

gogu lu' cosma, ..de ce sa-i trmiti ''asa departe'' tocmai in Siberia ?!..eu intzeleg ca-i vrei pe toti la nracoare..da 'nu crezi ca si la noi e nevoie de munca ??..canale,autostrazi,tot felul de infrastructuri ...hai ca am dreptate sa-i punem lqa munca aici sub ochii nostri....

30 noiembrie 2011 19:06

razvan Bai, jigodiilor de la Antenele lui Felix. Ziceti assa:"Guvernul ţării noastre a considerat însă că nu merităm". In aceptiunea lui Gadea, "guvernantii" actiua;i s-au das la Viena si au spus "nu, domle, populatia Romaniei nu merita!" Sa va fie rusine. (Interesati-va de ce NU S-A PUTUT. Probabil au cerut prea mulkti bani, bani pe care nu-i avem, si au refuzzat sa ne imprumute. Intrebarea este: de ce Gadea nu acuza fostele guvernari, cele care ne-a lasat in mileniul trei fara o retea CF macar de nivel east-european? Si de ce sustine o viitoare guvernare populista, care nu vorbeste de infrastructura si Cai Ferate, mult prea ocupata sa promita cresteri de salarii si programe sociale. Tot din imprumuturi, bineiteles.

30 noiembrie 2011 18:09

Privitor Transportul feroviar e absolut perimat, fiind pe cale de dispariţie. Deja pasajele nu demult terminate peste fostele căi ferate nu mai au şine pe sub ele.

30 noiembrie 2011 18:06

Prodan Nicolae Sa traiti bine!!! Mai stiti cine a zis aceste cuvinte, acest cineva pe nume de Basescu Traian si acolitii lui care ar trebui arestati si condamnati pentru GENOCIDUL facut Romaniei si romanilor. Eu unul sper ca DA.

30 noiembrie 2011 16:02

huooo! astia nu guverneaza d-lor,sunt,pur si simplu ,hoti la drumul mare!

30 noiembrie 2011 12:02

cosma racoare Tocmai a scris un ziarist un articol " Randuri pentru romanul care-si jigneste tara "" - sa mori de ras !!! Romanii nu-si jignesc tara ci pe aceia care-si bat joc de ei !!!! Cate faradelegi trebuie sa mai faca astia ca sa fie trasi la raspundere ??????? Toti banditii astia de politicieni ( din 1990 pana acum) + securisti + fosti activisti trebuiesc sa fie trimisi in Siberia, averile confiscate si investite in infrastructura. E de neconceput ce se intampla in Romania !!! ""Daca am sa ma întorc . pe multi am sa popesc !""

30 noiembrie 2011 11:18

duță Așa se intâmplă de ani de zile.Mai marii guvernului nu aprobă un proiect dacă din el nu-și pot trage foloase..Dece să se complice ei cu un proiect ,in folosul prostimii,când pot face alte proiecte pe banii noștri,de unde pot fura liniștiți.Felicitări Slovacilor .Pe ai noștri nu-i intreabă ...NIMENI.....

30 noiembrie 2011 11:07

alice daca nu le curgea nimic ............................

30 noiembrie 2011 10:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.