Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ofiţerii Interpol au tăbărât ieri dimineaţă în palatele lui Ion Stancu (zis Tibi), cel mai bogat rom din Timişoara. Tibi nu apare în TOP 300 pentru că singura afacere la vedere e o amărâtă alimentară de cartier. Dar cum Fiscul românesc nu-l întreabă nimic de sănătate pe multimilionarul fără afaceri, o fac germanii, care îl anchetează pentru evaziune fiscală şi spălare de bani.

Stancu are maşinile înregistrate în Germania şi acolo, în condiţii incerte, şi-a făcut averea în anii ’90. Omul şi-a permis şi o aroganţă, construindu-şi o reşedinţă clonată după Palatul CEC de pe Calea Victoriei,din Bucureşti. Tibi Stancu, cel mai bogat rom din Timişoara, are o avere uriaşă, dar nicio afacere la vedere. Cum Fiscul românesc nu s-a sesizat, l-au luat la puricat procurorii germani, pentru evaziune şi spălare de bani.

Integral în Evenimentul Zilei

Integral pe Evenimentul Zilei