Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, la Realitatea la Raport, că măsura anunţată joi seara de Victor Ponta privind creşterea venitului minim garantat cu 13% reprezintă doar "praf în ochii românilor" şi că e mult prea puţin raportat la scăderea puterii de cumpărare a românilor.

"Creşterea venitului minim garantat cu 13% este praf în ochii românilor. După un an de guvernare Ponta, preţurile la energie, la gaze, reflectate în preţurile bunurilor de larg consum, au crescut mult mai mult. E mult prea puţin pentru scăderea puterii de cumpărare a populaţiei. Am reuşit macrostabilizarea ţării, iar acum profită de ea Ponta", a spus Blaga, la Realitatea TV.

"Ponta e la guvernare de un an si trei zile, ar trebui in primul rând să facă locuri de muncă, n-am văzut nicio măsură pe care guvernul s-o fi luat de când e la guvernare. A crescut de 3 ori preţul la gaze şi energie în guvernare Ponta. Plus creşterea preţului la alimente.

Adăugaţi şi inflaţia, de 5,3% in primele 3 luni. Ponta nu şia respectat promisiunile. Se laudă cu una singură, reintregirea salariilor, dar n-a făcut decât să execute bugetul susţinut de noi. Măsuri de relansare a economiei nu a luat de niciun fel. După un an de guvernare Ponta, numărul de locuri de muncă a scăzut cu 67.000, şi nu sunt luate in considerare viitoarele disponibilizri de la Oltchim", a mai spus Blaga.

Integral în Evenimentul Zilei

Integral pe Evenimentul Zilei