Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Brigitte Sfat a bifat un nou inceput in viata alaturi de Ilie Nastase, in urma cu un an si jumatate, iar acum a hotarat sa se indeparteze de tot trecutul. Timisoreanca si-a vandut afacerea si proprietatile din orasul natal si urmeaza sa-si aduca si cei doi copii la Bucuresti, pentru a se stabili aici definitiv.

Brigitte Sfat si Ilie Nastase au sarit peste etapele specifice unei povesti de dragoste, mutandu-se impreuna inca de la inceputul relatiei. Incet-incet, bruneta si-a rarit drumurile catre Timisoara, orasul natal, iar acum e pregatita sa inceapa o noua viata in Capitala, avand planuri bine stabilite. Alt salon, in niciun caz, in Timisoara aveam alte relatii, aici nu le am. Mi-am cumparat deja un teren la Izvorani si sunt in discutii pentru o casa intr-un cartier rezidential care se construieste acum in Pipera", a povestit Brigitte pentru CANCAN. Brigitte si Ilie traiesc deja precum o familie cu acte in regula, iar in viata lor de cuplu se va petrece o schimbare importanta, bruneta urmand sa-si aduca si cei doi copii aici. "Eu m-am obisnuit cu Bucurestiul, de un an si jumatate stau mai mult pe aici, iar acum m-am hotarat sa-mi aduc si copiii. Sper sa se obisnuiasca si ei la fel de repede ca mine", ne-a mai spus Brigitte.

Integral pe Cancan