Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Garda de Mediu a aplicat primele amenzi pentru cei care au făcut grătare şi au aruncat gunoaiele în pădurile din jurul Capitalei. Amenzile aplicate de inspectorii de la mediu sunt cuprinse între 1.000 şi 3.000 de lei, potrivit Rtv.net.

Gratărele îi ard scump la buzunar pe petrecăreţi. Garda de mediu a dat primele amenzi celor care au făcut grătare în locuri neamenajate şi au aruncat gunoaiele în padure, relatează România TV.

Reprezentanţii de la Garda de Mediu au amendat doi români care au fost prinşi în pădurea din Brăneşti făcând focul chiar în mijlocul pădurii. Ei au fost amendaţi cu suma de 1.000 de lei.

Amenzile în aceste cazuri pot ajunge şi până la 3.000 de lei.

Şi în pădurea Cernica sute de români au ieşit să facă grătare în ziua de Paşte. Autorităţile au fost prezente şi acolo pentru a-i atenţiona pe petrecăreţi că grătarele dăuneză mediului înconjurător.

Integral pe România LiberăComentarii

Paul: Asa e, grătarele dăuneză EURO-mediului înconjurător - mai ales întrucât NU ies nici taxe si nici impozite din ele, ceea ce e deja un scandal, nu? În plus, nici retzeta micilor nu e prea EURO-"cosher", nu-i asa? În schimb, pentru EURO-jigodiile din presa "libera" se gasesc întotdeauna ceva gologani, cu conditia la duca kichelismul într-atât de departe, încât sa faca o "stire" din faptul ca "doi români care au fost prinşi în pădurea din Brăneşti făcând focul". Cititi RL, EURO-spalarea pe creieri continua!

6 mai 2013 20:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.