Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

"Aş dori să subliniez cât de importantă este pentru mine şi pentru oamenii care mi s-au alăturat astăzi - preşedintele Parlamentului român, consilierii mei speciali şi membri distinşi ai acestei reuniuni, domnul Frunda - faptul că mă aflu aici cu dumneavoastră pentru a prezenta un mesaj clar privind angajamentul Guvernului român de a respecta toate valorile Consiliului Europei - determinarea noastră să învăţăm din greşelile trecutului şi să ne gândim la viitorul nostru comun, un viitor care presupune democraţie, respectarea drepturilor omului şi a statului de drept în ţara mea"

"În decembrie, poporul român a trecut prin alegeri democratice, exprimându-şi dorinţa liberă, iar, după alegeri, noi, politicienii români, am reuşit să găsim soluţiile cele mai bune, având în vedere viitorul ţării, şi nu trecutul, pentru că, aşa cum mulţi dintre dumneavoastră ştiţi, există o înţelegere de cooperare clară între şeful guvernului şi preşedinte"


Comentarii

Omul plictisit Draga Petre, una din doua. Ori inveti sa scrii corect romaneste, ori pui basca stramaoseasca (aia de tractorist) inapoi pe cap. Esti cam batraior pentru asemenea erori, mai precis pentru corectarea lor. Un seral, o fara frecventa, ceva ? Incerci sa pozezi in om decent, insa vezi ca lasi urme de vaselina pe hartie.

27 aprilie 2013 11:39

Omul plictisit Incep sa inteleg. Pe masura ce inteleg, ma ingrozesc. Basescu a fost o paiatza, o marioneta. Altcineva a manevrat sforile, iar cretinul nu a facut altceva decat sa execute. Atata vreme cat ii era bine lui, asemenea si camarilei lui, i se rupea in paispe de prostii care plateau si care il mai platesc inca. Prima parte a agendei s-a consumat: preluarea controlului din exterior. Urmeaza nota de plata pentru "statul de drept", plus dobanzile aferente. Basescu- o carpa de facut papucii. Altii sunt in spatele lui. Ce zice Ponta acum e ceea ce trebuie sa auda sforarii.

27 aprilie 2013 11:35

pensionar sarac DECI PE ROMANESTE BASESCU CONDUCE ROMANIA CA SI GUVERNATOR AL UE, NATO, SUA, INPOTRIVA VOINTEI LA REFERENDUM.PAI MAI MERITA VOTUL CEVA IN CAPITALIZM?????????????NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

25 aprilie 2013 10:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.