Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat luni că nici celor mai aprigi duşmani ai lui Marian Iancu nu le pare bine că preşedintele FC Timişoara a fost condamnat la 10 ani de detenţie de Tribunalul Bucureşti în dosarul Rafo.

"Am aflat şi eu acum de condamnare şi nu îmi pare bine. Nici celor mai aprigi duşmani ai lui Marian Iancu nu le pare bine de decizia Tribunalului", a spus oficialul LPF.

Dragomir nu ştie dacă decizia Tribunalului Bucureşti va influenţa fotbalul timişorean. "Nu ştiu, cel mai bine ştiu cei implicaţi acolo. Oricum, eu cred că este o eroare judiciară, aşa cum a spus şi Marian Iancu", a adăugat Dragomir.Integral pe MediafaxComentarii

JU 52 Cine zice asta ? Unul Dragomir care stie ca are activitati ilegale la acelasi nivel daca nu chiar mai grave.. Se dovedeste din nou ca niciodata corb cu corb nu-si scoate ochii ! Justitia care a daunat destul de mult societatii prin unii judecatori (mai ales cei de rang inalt ), trebuie sa faca dreptate si in cazul Dragomir si Sandu . Astia doi Impreuna cu Iancu si probabil si cu altii sunt calificati sa continue federatia de fotbal acolo unde le este locul in "Puscaria Fotbal Romania " .

8 decembrie 2011 16:41

La nenorocitii astia... nu le vine a crede cum cu puterea si banii lor pot ajunge cat ai cliupi la puscarie. Pai de fapt acolo e locul intregii mafii din fotbal, pt ca o infractiune e la fel si daca o faci in fotbal si in magazin. PAIDANDO nenorocitilor !

28 noiembrie 2011 20:47

!! LA PUSCARIE CU DRAGOMIRRR 15 ANI SA STEA CI SANDU IN CELULAA...LA PUSCARIEEEE!!

28 noiembrie 2011 18:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.