Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

15 persoane au beneficiat de tehnica profesorului Teodor Stamate de refacere a sânilor cu propria grăsime folosită în ţară din luna martie a anului trecut.

Tehnica de mărire sau refacere în totalitate a sânilor cu grăsime a profesorului Teodor Stamate, specialist în chirurgie estetică, preluată de la profesorul american Roger El Khoury, s-a dovedit a fi un real succes. Implementată în premieră naţională la Iaşi în luna martie a anului trecut, mărirea sânilor cu grăsimea proprie a fost opţiunea a 15 femei. „Astăzi avem deja 15 cazuri rezolvate prin această metodă, o parte sunt pentru simpla augmentare mamară, iar altele sunt pentru reconstrucţia sânului în situaţii dramatice, postmasectomii, după amputaţia unui sân. Şi în aceste cazuri reuşim să reconstruim sânul, dar după 2-3-4 transferuri de grăsime", spune profesorul Teodor Stamate, şeful Clinicii de Chirurgie Plastică şi Reconstructivă de la Spitalul „Sfântul Spiridon" Iaşi.
Ultima pacientă care a apelat la această metodă este o tânără de 23 de ani din Iaşi, la care, spune medicul, efectul a fost vizibil chiar de la prima şedinţă. „Din punctul meu de vedere această pacientă nu ar mai avea nevoie de o altă şedinţă. Am paciente care după prima şedinţă s-au declarat mulţumite, dar am şi la care am făcut şi a treia şedinţă de injectare de grăsime", spune profesorul Stamate.
Integral pe Adevărul