Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Omul de afaceri spune, la revenirea în România, că se simte bine şi că planurile unor gangsteri care îl dădeau gata mort au eşuat, potrivit Realitatea.net.

"Mă simt foarte bine, slava Domnului, a fost greu, evident, dar acum sunt acasă şi mă simt foarte bine. Toată viaţa trebuie să te îngrijeşti dar mă simt foarte bine. M-am recuperat repede. În trei luni e repede. Te întâlneşti cu îngerii şi probabil că nu e uşor. Aşa cum vă puteţi închipui. N-am niciun fel de problemă, domnişoară. Tot ce citiţi în presă să nu daţi crezare. Am auzit şi relatări ale unor emisiuni de ale dvs, de la Realitatea şi de pe alte posturi de radio şi televiziuni. Lăsaţi-le Dumnezeului problemele personale. Nu vă băgaţi în viaţa oamenilor pentru că e păcat", spune Dinu Patriciu în înterviul acordat de Realitatea TV.

Omul de afaceri se consideră ţinta unei conspiraţii. "Nu, nu este corect (ce mi se întâmplă, n.red.). Din păcate, este fructul unei conspiraţii a unor gangsteri care s-au strâns pentru că îşi închipuiau că o să mor. N-am murit! asta e! Asta-i viaţa. Lăsaţi-o pe soţia mea. V-am spus că nu vorbesc despre lucuri personale şi nu cred că este autoarea unor întâmplări neplăcute din ultima vreme. Am multe planuri şi am de gând să trăiesc o vreme şi să-mi văd de ale mele. De altfel, şi în planul afacerilor, foarte multe din lucrurile pe care le colportează unii şi alţii nu sunt chiar adevărate. Eu datoriile mi le-am plătit întotdeauna şi nu sunt în prag de faliment aşa cum se spune şi nu mi-am vândut firme strategice şi pentru mine şi pentru ţara asta aşa cum se spune şi nici nu am legături cu crima organizată. Nu am comis vreo ilegalitate aşa cum se afirmă", a adăugat Patriciu.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.