Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Atunci când se căsătoresc, fetele vor să fie adevărate personaje de poveste. Iar rochia de mireasă să se asemene cu una de prinţesă. Nu şi pentru rusoaica din imagini.

Pentru că nu a dorit să se încadreze în tipare, tânăra a ales să-şi pună voalul în cap, să aiba o trenă considerabilă şi... cam atât. Frumoasa blondă a mers alături de viitorul soţ îmbrăcată în lenjerie intimă, fiind o adevărată apariţie pentru invitaţi, dar şi pentru preoţi, care au refuzat să o primească aşa în biserică.


Comentarii

bulache O descreierata, un papagal de barbat! Bine, popiiiiii! Nu lasati panaramele in biserica, oriunde ar fi ea! Eventual, oficiati pe o centura si, anticipat, probabiti-le voi!

29 noiembrie 2011 7:49

Dan mesaj pt Adi ba frustratule de ce tot faci gargara ca nunta nu e in Rusia? ia zi si tu ce te face sa crezi ca nunta a fost in SUA, sau poate ai fost prezent.

28 noiembrie 2011 21:12

Adi Sursa a uitat sa pomeneasca` ca` nunta a avut loc in SUA, nu in Rusia !

28 noiembrie 2011 15:56

motanul pt.gypsy - ai nota10 cu felicitari, ai perfecta dreptate!

28 noiembrie 2011 13:30

gypsy e tare fata da nu era pe gustul popilor ca ei is mai mult cu dosu decit cu fata

28 noiembrie 2011 13:14

Zamucles La noi ar fi avut un sobor de 99 de popi daca gingirica scotea lozul, ca doar sufletul si credinta conteaza, nu toalele.

28 noiembrie 2011 10:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.