Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

"Remarcabil", "și-a manifestat încrederea", "a făcut imposibilul", "a depășit așteptările", sunt doar câteva dintre expresiile și adjectivele folosite de către un jurnalist care scrie la News Time Africa. Ele se referă la un om de afaceri de origine română, care a pus din nou pe hartă Sierra Leone.

Este vorba despre Frank Timiș, a cărui companie, African Minerals a anunţat primul transport de minereu din fier din Sierra Leone, după 30 de ani, în care această țară Vest-Africană nu a mai exportat nimic.

"Acest transport reprezintă prima încărcătură de minereu de fier care este exportată din Sierra Leone din ultimii 30 de ani, şi va avea fără îndoială un impact pozitiv asupra locuitorilor din Sierra Leone şi asupra economiei acestei ţări”, a declarat Frank Timiş.(...)
Frank Timiș, despre Sierra Leone

De la descoperirea zăcământului (1 martie 2008 - n.red.), a fost cel mai rapid proiect dezvoltat vreodată în istoria mineritului.

Am descoperit unul dintre cele mai mari zăcăminte de fier din Africa și din lume: 12 miliarde de tone.

Sierra Leone va deveni cel de-al treilea mare exportator de fier din lume, în condițiile în care, astăzi, cererea pentru fier este foarte mare la nivel global.

Integral pe CapitalComentarii

Jefuitorul Frank Timis da ! jefuirea tarii Sierra Leone de catre Frank Timis . Asa cum a facut si la Rosia Montana

28 noiembrie 2011 8:50

un roman Reclama pentru Gold Mountain...deci, mama ce exportatori de aur vom deveni...

28 noiembrie 2011 8:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.