Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Victor Ponta a arătat marţi, într-un text postat pe reţeaua de socializare Facebook, că trebuie să li se facă dreptate militarilor afectaţi de recalcularea pensiilor.

„Ştiu că 90% din militari care au avut de câştigat de pe urma recalculării nu trebuie să piardă niciun leu, pentru că, dacă venim cu noua lege, e posibil să piardă şi nu cred că e corect. Sunt hotărât să facem dreptate celor 8-9-10% care au fost afectaţi şi care nu ne-au cerut bani. Ştiţi, în armată cea mai importantă este onoarea şi trebuie să reparăm nedreptatea făcută de Emil Boc“, se arată în textul postat pe reţeaua de socializare.Integral pe AdevărulComentarii

Mircea Când se vor desființa pensiile speciale, cât vor mai huzuri căpușele astea pe spinarea românului ?

27 martie 2013 15:17

ninel Lui DOREL de la 6:55 Dorele, daca APV istii de care vorbesti nu ar fi beneficiat de niste avantaje (cum ar fi o pensie mai mare, de exemplu), cine mama dracului s-ar mai fi dus in Armata sa-i ploua in gamela pe marginea santului, sa-si lase muierea acasa cu saptamanile, sa ceara voie sambata si duminica pentru parasirea domiciliului, in timp ce tu, nejudecatule, erai prin discoteci? Tu zici singur APV-isti (Armata Pe Viata), deci, recunosti ca acei oameni trebuie sa beneficieze toata viata de avantaje pentru ca toata viata acestia pot fi chemati la arme. Nu-i asa, cap sec?

27 martie 2013 11:14

dorel la cat au muncit!!!!!!!au prea multa pensie si ca durata si ca val;oare!!!!!!!pricipiul CONTRIBUTIVITATI!!!!! pentru TOTI la fel APV nu sunt zei!!!!!!au fost LINGAI!!!!ce au aparat?pe cine?ce au facut in dec89?au procedat la fel ca in 1944cand au intors armele curvele!!!!!

27 martie 2013 10:28

XXL Sa speram ca Ponta are onoare si ne va da inapoi ceea ce a luat boc.

27 martie 2013 6:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.